Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii închid o etapă din viaţa lor, iar Racii fac mari schimbări

Horoscop 20 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii închid o etapă din viaţa lor, iar Racii fac mari schimbări

Este Lună nouă în Rac, un moment magic, punem viaţa pe alţi piloni şi în funcţie de ei, ne stabilim alte obiective. Luni avem o zi care ne va schimba pe toţi şi nimic nu va mai fi ca înainte.

Horoscop 20 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii închid o etapă din viaţa lor, iar Racii fac mari schimbări
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    20 Iul 2020   •   08:35

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat luni, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec - relaţia cu autorităţile sau persoanele care se impun în viaţa lor se schimbă în acest moment, stabilesc ce este în avantajul lor, ce îi pune în demnitate şi ce nu.

Taur - îşi construiesc alte crezuri, unii ar spune că le urmează obsesiv, ideea este că filosofia lor de viaţă se poate schimba.

Gemeni - pun accentul pe avere, începând cu sănătatea şi apoi cu banii. Elimină persoanele prin care simt ei că mai mult pierd decât câştigă.

Rac - totul se poate schimba în acest moment, mai ales relaţiile personale, dacă simt ei că cei cu care s-au asociat, nu-i văd, nu-i recunosc, nu le apreciază valoarea şi nu-i pun în demnitate.

Leu - închid o etapă de viaţă, mai ales un episod de care s-au ruşinat ori s-au învinovăţit şi se separă de persoane care nu-i mai reprezintă acum.

Fecioară - au această Lună nouă în zona iubirii, un moment romantic din viaţa lor pe care nu l-au încheiat sau nu l-au înţeles corect, iată că acum este pus în cheia adevărului. O reîntâlnire sau o informaţie le învaţă pe Fecioare ce trebuie să facă.

Balanţă - au o Lună nouă în zona puterii şi autorităţii, este posibil ca mai ales în relaţiile de familie să impună nişte norme noi, iar cei care nu le respectă pot fi eliminaţi sau au Balanţele ac de cojocul lor.

Scorpion - Luna nouă aduce noi proiecte şi o nouă viziune a viitorului care implică tot, de la activităţi profesionale până la relaţiile sociale şi cele de familie. Pot începe un proiect pe termen lung de mare anvergură.

Săgetător - pun mare preţ pe bani, fie bani foarte bine chivernisiţi, fie o avere moştenită sau acumulată în timp şi sunt foarte economi de data aceasta, astfel încât pot face nişte investiţii grozave.

Capricorn - au această Lună nouă în zona relaţiei cu partenerul de viaţă sau cu o persoană foarte apropiată în acest moment, un parteneriat foarte important pentru ei pe care îl pun pe noi baze.

Vărsător - au această Lună nouă în zona muncii şi stabilesc un alt ritm de muncă, alt cadru profesional al relaţiei cu cei apropiaţi. Unele proiecte care nu mergeau foarte bine sunt eliminate.

Peşti - au această Lună nouă în zona harului, înţeleg că nu pot face lucruri bune decât acolo unde s-au născut pentru a le face, deci au succes doar acolo unde activitatea se bazează pe un har, pe un talent.
 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close