Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii află secrete bine ascunse, Scorpionii se trezesc cu beţe în roate

Horoscop 20 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii află secrete bine ascunse, Scorpionii se trezesc cu beţe în roate

Horoscop 20 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Blocaje diverse astăzi și poate chiar lipsa chefului de a face lucrurile pe care ni le-am propus. Ieșim din situații dificile cu multă răbdare, înțelepciune și poate cu intervenția cuiva. 

Horoscop 20 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii află secrete bine ascunse, Scorpionii se trezesc cu beţe în roate
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    20 Iul 2022   •   08:25

Horoscop 20 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 20 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci, să-și țină nervi în frâu. Astăzi nu este cea mai bună zi pentru a riposta. Lucrurile nu merg prea bine. Din fericire, banii nu sunt afectați. 

Horoscop 20 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, atenționare pentru sănătate astăzi, sunt niște excese sau comportamente care nu le priesc. La locul de muncă, află de niște intenții ale unora, secrete și e bine să țină informațiile pentru ei. 

Horoscop 20 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua poate aduce dispute cu prietenii sau sunt surprinși de opiniile unor prieteni. Poate că nu își spun opinia, dar nu le place ce aud. 

Horoscop 20 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, atenție la relația cu autoritățile. Fiți corecți, făceți-vă datoria, pentru că este posibil astăzi ca cineva să vă ia la întrebări. 

Horoscop 20 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Leii, mai ales cei care fac drumuri sau care își calculează și-și pregătesc călătorii, e bine să fie foarte atenţi să nu uite obiecte importante. În relația cu autoritățile, multă diplomație. 

Horoscop 20 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua poate aduce niște pierderi de timp, de energie. Se ocupă de persoane, le dau sfaturi, dar probabil că nu fructifică atât cât ar vrea Fecioarele, iar recompense nici atât. 

Horoscop 20 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe, ziua poate marca surprinderea de a constata anumite poziții sau opinii ale partenerului de viață sau ale unui colaborator foarte important, deci, practic, nu sunt mulțumite de răspunsul pe care îl primesc. 

Horoscop 20 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Scorpionii muncesc pe rupte și pot fi obosiți sau sâcâiți de lucrurile pe care le au de rezolvat, mai ales dacă cineva încăpățânat le cam pune bețe în roate. Diplomaţie, în schimb.

Horoscop 20 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Săgetătorii atenție la exces, au nevoie de libertate și de aceea cooperează mai greu sau au sentimentul că cineva se ia de ei.

Horoscop 20 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii e bine să se concentreze la ce au de făcut, să nu se lase distrași, dar nu prea le iese, pentru că sunt cu un ochi la o persoană importantă din anturajul lor, pe care n-o prea pot mulțumi. 

Horoscop 20 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, multe discuții sau dispute astăzi, confruntări de opinii, vorbesc mult, sunt foarte agitați. Poate vor să convingă, dar nu prea le iese, aşa că mai curând ar fi bine să asculte și să nu intre în polemici. 

Horoscop 20 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, ziua poate aduce cheltuieli imprudente, compulsive, așa că e bine să gândească de două ori înainte de a scoate banii din buzunar. 

O zi un pic complicată astăzi, și pentru că suntem temperamentali, și nu e bine să spunem niște lucruri sau să cheltuim niște bani. Se recomandă să cultivăm răbdarea. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close