Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 20 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii cheltuie mult, Capricornii primesc vești importante

HOROSCOP 20 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii cheltuie mult, Capricornii primesc vești importante

HOROSCOP 20 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii cheltuie mult, Capricornii primesc vești importante
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
20 Iul 2019   •   09:09

HOROSCOP. O zi plină de răbdare și înțelepciune.

HOROSCOP BERBEC. Sunt prinși în tăvălugul actualității și îți canalizează toată forța și vitalitatea spre alții, spre scopuri ce par, la prima vedere, exterioare.

HOROSCOP TAUR.  Au reacții puternice în legătură cu prietenii lor, îi pot sprijini într-o aventură bănească sau pur și simplu o escapadă amoroasă.

HOROSCOP GEMENI. Sunt guvernați astăzi de autoritate, fapt ce îi face mai atenți la un modul de lucru al celorlalți, nădăjduind o reușită în plan profesional sau social.

HOROSCOP RAC. Primesc vești improtante care îi descumpănesc, în aparență, de la persoane aflate departe care îi pun în fața unui fapt împlinit la care nu prea știu cum sa procedeze sau să reacționeze.

HOROSCOP LEU. Au o zi cu cheltuieli sporite de dragul cuiva, astfel, fac o investiție pentru a da bine în ochii societății sau a unor grupuri.

HOROSCOP FECIOARĂ. Sunt nesigure și vor să mascheze o vulnerabilitate și să facă față cu brio greutățiilor ce se ivesc la orizont.

HOROSCOP BALANȚĂ. Sunt ghidate de muncă, o muncă pe care au evitat-o până acum, dar de la care vor câstiga aprecierea oamenilor din jur.

HOROSCOP SCORPION. Au o zi a emoților și pasiunilor și abia în a doua jumătate reușesc să simtă ceea ce își propun în raport cu celălalt.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Au discuții puternice prin care încearcă să facă ceva constructiv, să ajute pe cineva care are nevoie urgență.

HOROSCOP CAPRICORN. Capricornii primesc vești, informații și sunt un pic surprinși de conținutul acestora și abia acum se iluminează și înțeleg perspectiva de ansamblu.

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Vărsătorii fac bani dacă reușesc să treacă peste un blocaj care îi ținea în loc de la o reușită financiară promisă.

HOROSCOP PEȘTI. Se confruntă cu o limită a lor, dar prin dragoste și înțelegere se poate releva rădăcina disconfortului și se pot simți fericiți.  

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu astre
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close