Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Racii sunt meditativi şi intuitivi, iar Leii farmecă pentru a primi ce îşi doresc

Horoscop 20 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Racii sunt meditativi şi intuitivi, iar Leii farmecă pentru a primi ce îşi doresc

Horoscop 20 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. O zi neptuniană. Detaşare, împăcare cu toată lumea, mai multă distanţă faţă de evenimente, fără să ne tulburăm emoţional. O zi specială. Suntem în contactul cu sufletul nostru, e bine să ascultăm de el, să îl menajăm.

Horoscop 20 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Racii sunt meditativi şi intuitivi, iar Leii farmecă pentru a primi ce îşi doresc
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    20 Iun 2022   •   09:07

Horoscop 20 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 20 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Este o zi cu atenţionare pentru sănătate, pentru că pot fi foarte intuitivi şi ştiu ce au de făcut, la cine să  meargă şi, de asemenea, să nu se alarmeze dacă ceva nu funcţionează. 

Horoscop 20 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pot întâlni persoane. Discută cu diverse persoane care se plâng de problemele lor şi cer ajutorul. Trebuie să vadă dacă e cazul să le acorde. 

Horoscop 20 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Sunt interesaţi de ideea de dreptate şi adevăr, dar nu atât din punct de vedere juridic, cât moral şi spiritual. Deci, văd lucrurile din unghiuri mai largi, pentru a nu greşi.

Horoscop 20 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Ziua poate aduce veşti de la persoane aflate la distanţă sau pur şi simplu, ei sunt mai melancolici, mai meditativi şi intuitivi şi au nevoie de spaţiu mai larg pentru a-şi pune lucrurile şi sufletul în ordine.

Horoscop 20 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pot aştepta un ajutor de la cineva. Nu este o rezolvare venită prin propriile eforturi, aşa încât ademenesc, vorbesc şi farmecă pentru a primi ce îşi doresc.

Horoscop 20 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Cele mai frumoase calităţi ale lor sufleteşti sunt astăzi subliniate. E nevoie de compasiune, de empatie, de milă, în interacţiunile pe care au şi în sfaturile pe care le dau.

Horoscop 20 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanţă

Lucrează bine cu cei mai puţin pricepuţi, pe care îi ajută şi îi sprijină. Sunt preocupate de sănătate şi caută un terapeut, îl şi găsesc.

Horoscop 20 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Ziua aduce intuiţie şi fler, în afaceri, dar şi în relaţii. Ştiu cum să ia o persoană, fie că o conving, fie că o împacă, astfel încât lucrurile să fie bine.

Horoscop 20 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Au nevoie să îşi încarce bateriile, să se ocupe mai mult de ei. Poate sunt mai comozi, sau nu vor să facă lucruri complicate. 

Horoscop 20 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Sunt preocupaţi de aspecte mai fine ale unei situaţii. Pot călători cu mintea sau geografic şi ajung în locuri care au impact sufletesc asupra lor, sau le modifică percepţia, starea de conştiinţă, atitudinea, dispoziţia. 

Horoscop 20 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Bani, care nu ar trebui să vină din efort, sau vor să obţină bani fără efort, într-un mod fluid şi natural, făcând lucruri, reactivând. Aşa ar vrea să vină banii şi au şanse să găsească şi formulele pentru asta.

Horoscop 20 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Peşti

Foarte bun contact cu conştiinţa şi sufletul lor, de aceea nu pot face lucruri care contravin simţului lăuntric al dreptăţii, adevărului şi corectitudinii. Pe de altă parte, un talent ţâşneşte astăzi şi îşi dau seama că lor le place cel mai mult să facă un anumit lucru acolo unde se simt bine şi acesta este un indicator.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close