Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii sunt sentimentali, Săgetătorii muncesc din greu

Horoscop 20 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii sunt sentimentali, Săgetătorii muncesc din greu

Horoscop 20 mai 2020. Camelia Pătrășcanu a prezentat, miercuri, horoscopul pentru această zi.

Horoscop 20 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii sunt sentimentali, Săgetătorii muncesc din greu
20 Mai 2020   •   08:43

Berbec - au aspecte tensionate financiar, mai ales în a doua parte a zilei, nu e vorba de pierderea unor bani, ci proiecte în care trebuie să își asume riscul financiar și să sunt dispuși

Taur - o decizie pe care trebuie să o ia și o iau mai ales din perspective sufletești, ghidați de cum simt și cum simt persoanele cu care colborează sau cum simt proiectul la care lucrează. 

Gemeni - o zi în care poate aduce ternsiuni privind niște depozite financiare, ceva foarte valoros, pe care ei îl apreciau foarte mult, e posibil să își fi pierdut valoarea în timp și se simt păgubiți. 

Rac -  dezamăgire din partea unui prieten sau a unei persoane apropiate cu care colaborau, care nu își face treaba sau lasă lucrurile baltă și trebuie să găsească înlocuitor.

Leu - . îi surprind pe cei din jurul lor cu o decizie, cu un gând, un proiect sau o propunere și nu prea au oameni care să le înțeleagă gândurile. De aceea sunt singuri pe drumul pe care și-l aleg. 

Fecioară - au tot felul de demersuri oficiale, lucrează cu autoritățile sau așteapă o informație importantă, au emoții pentru asta, poate veni după amiază și se rezolvă lucrurile. 

Balanță -  au tensiuni mai ales în prima parte a zilei când este vorba de colaborare și de banii care vin prin altul, dar după amiaza lucrurile se rezolvă și pot băga ceva bani în pușculiță. 

Scorpion - o zi care aduce în prima parte tensiuni și suprize din partea unui colaborator care se răzgândește sau își schimbă dispoziția. Spre seară lucrurile se rezolvă.

Săgetător - foarte mult efort profesional astăzi, mai mult pentru a rezolva o treabă și nu pentru câștig, dar spre seară, dacă se mobilizează, rezolvă lucrurile. 

Capricorn - au o dispoziție foarte sentimentală astăzi, își iubesc partenerul de viață și copiii și mărturisesc asta într-un mod mult mai inventiv decât altădată.

Vărsător - vorbim de o zi care poate aduce tensiuni în casă, mai ales în prima parte a zilei, o schimbare de dispoziție sau se râzgândesc și nu mai fac un proiect. 

Pești - o zi care poate aduce vizita unor prieteni, sau ei doresc să ajungă la persoane apropiate pe care nu le-au văzut demult. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close