Horoscop 20 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii sunt sentimentali, Săgetătorii muncesc din greu

de L.D.    |    20 Mai 2020   •   08:43
Horoscop 20 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii sunt sentimentali, Săgetătorii muncesc din greu

Horoscop 20 mai 2020. Camelia Pătrășcanu a prezentat, miercuri, horoscopul pentru această zi.

Berbec - au aspecte tensionate financiar, mai ales în a doua parte a zilei, nu e vorba de pierderea unor bani, ci proiecte în care trebuie să își asume riscul financiar și să sunt dispuși

Taur - o decizie pe care trebuie să o ia și o iau mai ales din perspective sufletești, ghidați de cum simt și cum simt persoanele cu care colborează sau cum simt proiectul la care lucrează. 

Gemeni - o zi în care poate aduce ternsiuni privind niște depozite financiare, ceva foarte valoros, pe care ei îl apreciau foarte mult, e posibil să își fi pierdut valoarea în timp și se simt păgubiți. 

Rac -  dezamăgire din partea unui prieten sau a unei persoane apropiate cu care colaborau, care nu își face treaba sau lasă lucrurile baltă și trebuie să găsească înlocuitor.

Leu - . îi surprind pe cei din jurul lor cu o decizie, cu un gând, un proiect sau o propunere și nu prea au oameni care să le înțeleagă gândurile. De aceea sunt singuri pe drumul pe care și-l aleg. 

Fecioară - au tot felul de demersuri oficiale, lucrează cu autoritățile sau așteapă o informație importantă, au emoții pentru asta, poate veni după amiază și se rezolvă lucrurile. 

Balanță -  au tensiuni mai ales în prima parte a zilei când este vorba de colaborare și de banii care vin prin altul, dar după amiaza lucrurile se rezolvă și pot băga ceva bani în pușculiță. 

Scorpion - o zi care aduce în prima parte tensiuni și suprize din partea unui colaborator care se răzgândește sau își schimbă dispoziția. Spre seară lucrurile se rezolvă.

Săgetător - foarte mult efort profesional astăzi, mai mult pentru a rezolva o treabă și nu pentru câștig, dar spre seară, dacă se mobilizează, rezolvă lucrurile. 

Capricorn - au o dispoziție foarte sentimentală astăzi, își iubesc partenerul de viață și copiii și mărturisesc asta într-un mod mult mai inventiv decât altădată.

Vărsător - vorbim de o zi care poate aduce tensiuni în casă, mai ales în prima parte a zilei, o schimbare de dispoziție sau se râzgândesc și nu mai fac un proiect. 

Pești - o zi care poate aduce vizita unor prieteni, sau ei doresc să ajungă la persoane apropiate pe care nu le-au văzut demult. 

Parteneri
sati
x close