Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii caută fericirea. Balanțele au nevoie de odihnă

Horoscop 20 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii caută fericirea. Balanțele au nevoie de odihnă

Horoscop 20 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Lucrurile merg înainte dacă suntem deschişi la schimbări, la idei creative sau sugestiile celorlalți.

Horoscop 20 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii caută fericirea. Balanțele au nevoie de odihnă
de Georgiana Adam    |    20 Mai 2021   •   08:24

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 20 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Poate că ziua începe un pic mai tensionat, pentru că lucrurile nu se leagă, dar pe parcurs vor vedea că lucrurile funcționează. Mai bună colaborare cu echipa, pentru că fiecare are idei bune.

Horoscop 20 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Atenție la cheltuieli! Poate că vor să se răsfețe, dar e bine să analizeze un pic mai atent, pentru că s-ar putea să găsească ceva mai ieftin și mai bun.

Horoscop 20 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, discuții în casă, în familii sau nu se simt sprijiniți în casă și în familie. Oricum, e una din acele zile în care se întreabă care este locul lor adevărat sau dacă au făcut bine lucrurile până acum și dacă sunt în punctul fericit din viața lor.

Horoscop 20 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, fie ședințe sau informări, au nevoie să verifice niște date, mai ales dacă au auzit tot felul de lucruri, în ultima vreme, despre oameni și nu știu ce să creadă.

Horoscop 20 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, bani astăzi și pentru a ajunge la ei sau a nu îi pierde trebuie să fie un pic mai ingenioși și să facă niște schimbări în orarul de lucru sau în maniera în care lucrează și chiar colaborează cu cei din jur.

Horoscop 20 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele au o foarte bună intuiți, în legătură cu oamenii și proiectele. Dacă primesc o sugestie care e altfel sau un sfat, decât au crezut, este posibil să găsească mai ușor drumul spre rezolvare.

Horoscop 20 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, este una din acele zile în care nu sunt în formă sau poate sunt meteo sensibile. Ideea e să nu se forțeze cu nimic, să ia lucrurile ușor și să îi mai pună și pe alții să facă lucruri. Atenție la acte!

Horoscop 20 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, aprecieri astăzi, de care se bucură enorm. Dacă au muncit până acum au rezultate și ele ilustrează profesionalismul și dedicarea pe care o au. 

Horoscop 20 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua poate să aducă dispute profesionale. Ei văd într-un fel lucrurile, iar alții le văd într-un mod diferit. Important este să fie luată o decizie eficientă, nu neapărat mai corectă, pentru că corecte pot fi amândouă.

Horoscop 20 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, frecușuri administrative, tot felul de aprobări și avize de care au nevoie astăzi și sunt contra cronometru, trebuie să le primească la timp, de aceea bat pe la birouri.

Horoscop 20 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, sunt foarte atenți cu oamenii cu care colaborează, pentru că nu ar vrea să îi supere, dar în același timp nu ar vrea nici ei să fie presați sau să stea de nazurile cuiva. Discuții, dispute și adaptări.

Horoscop 20 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Pentru Pești, ziua poate aduce nesiguranță sau timiditate, mai ales în confruntările cu o persoană, în special dacă se tem că nu o mulțumesc, sau dacă nu au aprecieri foarte bune. Vor trece pe acestea emoții, mai ales în cea de-a doua parte a zilei, când vor prinde curaj indiferent cine spune sau ce spune. Până la urmă, își urmează linia.

Este o zi foarte specială pentru toată lumea, ne îndeamnă să muncim și de aceea e bine să și colaborăm cu cei din jur.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop MAI
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close