Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionilor li s-a dus buhul că fac lucruri grozave, Săgetătorii dezleagă o enigmă

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionilor li s-a dus buhul că fac lucruri grozave, Săgetătorii dezleagă o enigmă

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fermitate şi adevăr astăzi, o ţinem pe a noastră, dar se pare că aşa este mai bine. Cu alte cuvinte, nu ne trădăm conştiinţa.

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionilor li s-a dus buhul că fac lucruri grozave, Săgetătorii dezleagă o enigmă
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    20 Mai 2022   •   08:38

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii au o reuşită grozavă în planuri pe care ei le-au gândit, ei le-au iniţiat şi le exprimă foarte bine.

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, succesul acestei zile este dat de insistenţă. Faptul că ştiu cum decurg lucrurile sau cum se fac lucurile le dă demnitatea de a-şi apăra poziţia chiar şi în faţa şefilor.

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, lucrurile bune se întâmplă datorită altora, datorită colaborărilor foarte bune pe care le au cu persoane sobre, serioase, pe care pot conta.

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, este una din acele zile în care prietenii le întind o mână de ajutor sau întâlnesc persoane care pot să îi sprijine în acest moment. Specialiştii au şi ei un cuvânt de spus, aşa că aceşti nativi se bazează pe o persoană cu experienţă.

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

La Lei, ziua este marcată de demnitate şi onoare şi o onorabilitate. Sunt astăzi într-o situaţie în care onoarea lor şi numele lor este foarte apreciat.

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

La Fecioare, o rezolvare pe cale oficială, poate primesc un aviz, un act foarte bun sau ştiu să insiste ca să-l primească şi lucrul acesta le dechide o nouă perspectivă de viitor.

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe, o după-amiază bună financiar, se pot rezolva nişte probleme, datorită implicării unei persoane sau colaborării lor cu o persoană. Pe de altă parte, partenerul de viaţă are o reuşită.

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua bună este dată mai ales de imaginea lor şi de faptul că li se deschid uşile, pentru că oamenii au încredere în ei, li s-a dus buhul că fac lucruri grozave. Deci, colaborările sunt minunate şi aranjamante bune financiar.

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, vorbe bune, înţelegeri bune şi înţelesuri bune, îşi explică sau dezleagă o enigmă.

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, bani astăzi, mai ales după-amiază, care vin din munca lor, dar o muncă proaspătă, înnnoită prin ceva.

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, e bun faptul că au răbdare să se poarte cu oamenii aşa cum oamenii aşteaptă, fapul că nu se grăbesc să tragă concluzii, să judece persoanele, le dă timp, astfel încât spre finalul zilei să tragă concluziile cele mai bune.

Horoscop 20 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Peștii au şi ei o zi minunată, mai ales că îşi dau seama la timp, fac analize corecte, leagă şi conectează datele pe care le au astfel încât să ştie care sunt atuurile lor şi să le speculeze la maximum.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close