Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 octombrie 2021. Momente magice în dragoste pentru Lei, Gemenii se gândesc la afaceri

Horoscop 20 octombrie 2021. Momente magice în dragoste pentru Lei, Gemenii se gândesc la afaceri

Horoscop 20 octombrie 2021. Astăzi, nativii din zodia Săgetător sunt uimiți de atenția pe care o primesc din partea partenerului, în timp ce nativii zodiei Berbec au parte de o nouă oportunitate de job.

Horoscop 20 octombrie 2021. Momente magice în dragoste pentru Lei, Gemenii se gândesc la afaceri
Sursa foto: Unsplash.com | Mehran Hadad
de Redacția Antena 3    |    19 Oct 2021   •   15:00

Horoscop 20 octombrie 2021 pentru Berbec

Astăzi, nativii din zodia Berbec au oportunități de dragoste. Faceți un efort pentru a vă strânge puțin buzunarul. Cheltuiți cam mult pentru această perioadă. Un cunoscut vă va oferi o ofertă de muncă.

Horoscop 20 octombrie 2021 pentru Taur

Iubirea va fi o sursă de satisfacție, astăzi. Cheltuiți ca și cum ați fi milionar. Vă lipsește liniștea sufletească pentru a face lucrurile pe care doriți să le faceți. Pot apărea mici dureri de cap, dar vor trece cu un calmant.

Horoscop 20 octombrie 2021 pentru Gemeni

Profitați de faptul că aveți bani în plus pentru a da o  petrecere. Chiar aveți nevoie de o mică distracție. La locul de muncă, superiorii dvs. vă vor fi recunoscători. Disconfort la nivelul gâtului,  va trece cu o gargară cu apă și lămâie.

Horoscop 20 octombrie 2021 pentru Rac

Relația de dragoste funcționează perfect, profitați de moment. Moderați-vă cheltuielile și economisiț. Dacă schimbați locul de muncă, alegeți-l pe cel care vă oferă cel mai bun viitor. Evitați riscurile cu focul sau electricitatea.

Horoscop 20 octombrie 2021 pentru Leu

În dragoste, veți trăi momente cu adevărat magice. Când vine vorba de bani, mergeți în direcția greșită. Nu sunteți în cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar. 

Horoscop 20 octombrie 2021 pentru Fecioară

Astăzi, sunteți romantici și atenți cu partenerul. Este o zi foarte bună pentru a vă convoca partenerul la o discuție pe care ați evitat-o. Veți afla că ați făcut o greșeală la locul de muncă. A sta cu prietenii vă îmbunătățește starea de spirit.

Horoscop 20 octombrie 2021 pentru Balanță

Trebuie să aveți grijă în ceea ce privește banii. Veți începe să culegi recompensele eforturilor de muncă din trecut. Aveți grijă, ați putea mânca niște alimente pe care nu le tolerați bine.

Horoscop 20 octombrie 2021 pentru Scorpion

De curând v-ați făcut un nou prieten. Acesta s-ar putea să fie chiar sufletul pereche. Realizați progrese financiare. Delegați responsabilitățile de serviciu, veți fi fericiți. Cea mai bună terapie pentru nervi este exercițiul.

Horoscop 20 octombrie 2021 pentru Săgetător

Partenerul dumneavoastră va face tot posibilul pentru a rămâne alături de dvs. O rudă vine la dvs. cu o problemă financiară. Cu imaginația pe care o aveți, vă veți atinge obiectivele profesionale. Dacă știți că aveți probleme cu tensiunea arterială, consultați un medic.

Horoscop 20 octombrie 2021 pentru Capricorn

Satisfacerea schimbărilor în dragoste. Sezonul marilor cheltuieli se apropie de sfârșit. Noile dumneavoastră idei vă vor servi bine în munca pe care o faceți. Astăzi, sunteți mult mai relaxat cu probleme de sănătate.

Horoscop 20 octombrie 2021 pentru Vărsător

Astrele vă recomandă să aveți mai multă încredere în partenerul și rudele dumneavoastră. Dacă aveți bani de investit, astăzi este ziua cea mai potrivită. Poate că apare o călătorie legată de muncă.

Horoscop 20 octombrie 2021 pentru Pești

Chiar dacă înotați din belșug, nu aveți încredere în dumneavoastră. Cumpărați doar ceea ce este necesar. Astăzi, dați dovadă de solidaritate în ceea ce privește relația cu unul dintre colegi. Pielea dvs. are nevoie de mai multă îngrijire.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Horoscop rune 6-13 februarie 2023, cu Mihai Voropchievici
x close