Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii pot fi surprinşi de reacţia cuiva, iar Balanţele trec printr-un proces de transformare

Horoscop 20 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii pot fi surprinşi de reacţia cuiva, iar Balanţele trec printr-un proces de transformare

Lună Plină sub patronajul Balanţei. Relaţiile sunt foarte importante, de aceea este bine să fim un pic mai atenţi la ce spun şi ce fac oamenii faţă de noi. O zi foarte interesantă, o Lună Plină care pune preţ pe relaţiile noastre personale şi pe calitatea colaborărilor noastre.

Horoscop 20 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii pot fi surprinşi de reacţia cuiva, iar Balanţele trec printr-un proces de transformare
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    20 Oct 2021   •   08:55

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 20 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pot fi surprinşi de reacţia cuiva. În unele cazuri, e mai bună decât s-a aşteptat în alte cazuri. Nu e atât de bună, dar asta are legătură cu felul în care îi percep oamenii, nu neapărat cu ce sunt ei, aşa că un pic mai mare atenţie la mesajele pe care le transmit.

Horoscop 20 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Este o Lună Plină cu atenţionare pe sănătate, poate că unii se decid să schimbe terapeutul sau terapia, sau să mai ceară o opini. La locul de muncă pot exista ciocniri, pentru că există maniere diferite de a ajunge la acelaşi rezultat.

Horoscop 20 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, Luna Plină aduce iubire. Au multe Planete în zona pasiunii, aşa că e foarte posibil ca la această Lună Plină să le cadă cu tronc cineva, sau să aibă ochi mai mari şi mai atenţi asupra unei persoane.

Horoscop 20 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Luna Plină este marcată şi ea de siguranţă şi sunt discuţii în cămin legate de obiective mari pe termen lung, care implică familia, casa, dar şi avere. 

Horoscop 20 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

O Luna Plină ce marchează proiecte importante, unele nu se mai derulează, alte însă primesc cărbuni pentru a merge mai departe. Relaţia cu autorităţile e subliniată de aprobări şi alte acte.

Horoscop 20 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

O Luna Plină ce vizează bani pentru care luptă, de aceea dacă li se datorează, trebuie să aibă argumente şi să insiste. Dacă încep un parteneriat, să spună de la început care sunt pretenţiile.

Horoscop 20 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

O Luna Plină ce vizează o schimbare de comportament sau de atitudine. Nu e atât vorba de altcineva, ci de ele şi trec printr-un proces de ajustare, de modelare şi transformare. 

Horoscop 20 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Luna Plină vizează munca şi reorganizarea muncii. S-ar putea să fie dezamăgiţi de nişte proiecte, sau colaborări pe nişte proiecte şi poate se gândesc chiar să renunţe.

Horoscop 20 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Luna Plină aduce noi cunoştinţe, sau un nou aranjament, dar cu alte persoane decât cele cu care au lucrat până acum, poate chiar o direcţie, un proiect nou, propuneri noi.

Horoscop 20 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

O Luna Plină ce vizează cariera. Trebuie să se gândească dacă acceptă sau nu o propunere, sau un anumit rol şi chiar să vină cu nişte ajustări, acolo unde oamenii le cer anumite sarcini şi ei văd într-un alt fel.

Horoscop 20 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

 Luna Plină vizează informaţiile, educaţia, cursuri manuale. Pun în altă cheie nişte informaţii pe care le au, asfel încât să ajungă la alte concluzii decât iniţial.

Horoscop 20 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

 Luna Plină vizează banii, dar banii pe care îi obţin datorită altor persoane prin sprijinul altcuiva. Fac o economie dacă cineva e mai priceput decât ei şi lucrează cu ei.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Miniștrii de externe din țările NATO, la București. Măsuri de securitate la cel mai înalt nivel

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close