Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 septembrie. Răbdarea vă este pusă la încercare

Horoscop 20 septembrie. Răbdarea vă este pusă la încercare

Horoscop 20 septembrie. Răbdarea vă este pusă la încercare
20 Sep 2015   •   08:32
Berbec

Ai multe idei si vrei multe lucruri, dar esti nevoit sa inveti lectia rabdarii si sa pretuiesti ceea ce ai in prezent. Frustrarile pot fi legate de bani sau alte resurse, care nu vin cand si de unde asteptai. Evita judecatile si uita-te dupa alte posibilitati, chiar daca acum par inexistente.

Taur

E multa efervescenta in interiorul tau si in chestiuni legate de casa si familie. Aici poti avea parte de experiente inedite, frumoase.Daca partenerul de viata nu se aliniaza din prima cu dorintele tale, lasa-i spatiu, altfel poti genera tensiuni greu de dizolvat.

Gemeni

E foarte probabil sa te confrunti cu consecintele propriei neglijente in ceea ce priveste munca si sanatatea. Pentru a vedea solutii si mijloace de ameliorare, evita sa-i acuzi pe ceilalti. Asuma-ti responsabilitatea si uita-te ce poti ajusta, corecta si dezvolta. Spre seara, lasa deoparte orice gand legat de munca si relaxeaza-te contand pe sprijinul familiei.

Rac

Conjunctura astrala te provoaca sa renunti la atasamente si la teama ca ai putea pierde ceva. Cu cat te relaxezi mai mult si intelegi ca nu ai ce sa pierzi, de fapt, cu atat mai usor si bine pentru tine. Daca participi la negocieri sau ai investitii de facut, fii cat se poate te discret, atent si evita deciziile emotionale.

Mai multe pe radioconstanta.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close