x close

Horoscop 2018. Zodiile cu cea mai puternică intuiție

16 Ian 2018   •   18:13
 Horoscop 2018. Zodiile cu cea mai puternică intuiție

Horoscop 2018. A avea o intuiţie puternică înseamnă un dar minunat, iar patru din cele 12 semne zodiacale se pot lăuda cu acesta. Vocea lor interioară le vorbeşte atât de clar, încât se pot baza pe ceea ce simt în orice situaţie. Află dacă te numeri printre ele.

Leu

Intuiţia ta te determină să fii ceea ce eşti: o persoană expansivă, dornică de a arăta tot ceea ce simte. Este de apreciat la tine că atunci când iei o hotărâre greşită, îţi asumi responsabilitatea şi faci tot posibilul să te redresezi. Îţi place să dai sfaturi şi să ajuţii, iar unii te consideră o persoană înţeleaptă.

Scorpion

Pui atât de multă pasiune în ceea ce faci, încât intuiţia ta funcţionează la capacitate maximă,  ca un al doilea creier pentru tine. Ai o putere de a citi gândurile altor oameni şi de a-ţi da seama de intenţiile lor, de aceea eşti mereu precaută şi nimic nu te ia prin surprindere. Analizezi caracterul celor din jur şi eşti foarte atentă la detalii. Intuiţia te ajută să identifici prietenii falşi din viaţa ta, motiv pentru care rar eşti decepţionată. Când vine vorba de alegeri, îţi asculţi întotdeauna inima şi nu sfaturile apropiaţilor.

Săgetător

Îţi place să meditezi adesea şi să reflectezi asupra situaţiilor din viaţa ta. De multe ori, te întrebi de ce ai făcut anumite alegeri în trecut şi te gândeşti la cum s-ar fi schimbat viaţa ta dacă ai fi ales o altă cale. Pentru a lua o decizie, ai nevoie de timp şi de linişte, moment în care îţi pui toate gândurile pe hârtie şi vezi atât avantajele, cât şi dezavantajele. De multe ori, adormi cu un gând şi te trezeşti cu altul, dar asta nu înseamnă că eşti o persoană nesigură, ci doar că acorzi timp pentru fiecare trăire. Uneori, poate nu îţi foloseşti intuiţia la capacitate maximă, însă eşti prudent prin natura ta.

sursa: clickpentrufemei.ro.

Citeşte mai multe despre:

zodiac horoscop
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati