Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21-27 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii își reorganizează viața, Vărsătorii se impun și iau decizii

Horoscop 21-27 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii își reorganizează viața, Vărsătorii se impun și iau decizii

Horoscop 21-27 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. O săptămână în care de miercuri, Mercur își reia tranzitul drept, nu mai este retrograd, așa că putem semna acte și putem face călătorii.

Horoscop 21-27 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii își reorganizează viața, Vărsătorii se impun și iau decizii
de Georgiana Adam    |    20 Iun 2021   •   09:44

Horoscop 21-27 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Joi se formează lună plină pe axa Rac-Capricorn.

Averea noastră şi relaţiile de familie sunt şi ele primite cu spor astral, aşa încât putem avea proiecte mari familiale.

21-27 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Săptămâna începe cu interes pentru finanţe, preocupare pentru a eficientiza tot ce au făcut până acum, toate investiţiile făcute. Sunt şi discuţii frumoase în familie, mai ales luni şi marţi. Pentru miercuri şi joi planuri fie de călătorie, fie rezolvarea unor acte care s-au plimbat ele foarte mult şi sunt foarte mult aşeptate. La final de săptămână au tot felul de treburi şi le rezolvă foarte bine, iar în weekend sunt cu prietenii. 

21-27 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Săptămâna începe sub semnul relaţiilor, negociază tot felul de lucruri, au farmec luni şi marţi, aşa încât îşi fac prieteni sau oameni pe care îi determină să le ţină partea. Asta se întâmplă cumva şi miercuri şi joi. Şi în familie sunt proiecte bune, ei iau decizii sau până la urmă îşi impun un punct de vedere, dar lucrurile ies bine. Pentru vineri şi sâmbătă se anunţă călătorii, vizite şi în continuare mintea le stă la tot felul de planuri. 

21-27 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

O săptămână cu preocupare pentru muncă, sănătate, reorganizarea vieţii şi ordonarea activităţilor lor, asta pentru că vor să consume mai puţină energie şi să iasă mai bine din toate lucrurile, aşa că sunt preocupaţi de ordine luni şi marţi. Relaţii importante, întâlniri şi tot felul de discuţii în care ei încearcă să lămurească pe cineva. Mercur nu mai este retrograd, îşi găsesc cele mai bune argumente, mai ales miercuri şi joi. Pentru vineri, e bine să nu cheltuiască, dar în acelaşi timp parcă vor să impresioneze pe cineva, mai curând prin gesturi frumoase decât prin cadouri scumpe. În weekend, călătorii.

21-27 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Stare de bună de spirit, mai ales luni şi marţi. Muncă multă miercuri şi joi, cu rezultate foarte bune şi imediate, aşa încât au şi chef de lucru, dar au şi oportunităţi, pot rezolva mai uşor lucrurile. Miercuri şi joi. Acestea ar fi zilele rezervate pentru treburile un pic mai dificile care de data aceasta se rezolvă mai uşor. Pentru vineri şi sâmbătă, relaţia cu partenerul de viaţă sau cu cineva apropiat, este subliniată de astre şi vor să impresioneze pe cineva. Venus este semnul lor zodiacal. Se pot înfrumuseţa şi pot face tot felul de intervenţii ca să ajungă într-o formă tot mai agreabilă pentru ei. În weekend se preocupă de sănătate.

21-27 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Bunăvoie şi inspiraţie. Sunt foarte siguri de ei luni şi marţi, de aceea nu se grăbesc, cumva timpul e de partea lor, deci pot rezerva aceste două zile pentru starea lor de bine, indiferent ce intervenţie îşi propun să îşi facă, sau pur şi simplu se relaxează. Sunt într-o formă foarte bună miercuri şi joi.  Şi socială şi relaţională. Au chef de iubire, de dragoste. Sunt ofensivi, ei cuceresc. Muncesc vineri şi sâmbătă şi au rezultate foarte bune, iar duminică se laudă la toată lumea cu ce au realizat.

21-27 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fac tot felul de analize. Şi financiare, şi contabile, şi relaţionale, şi pentru proiectele lor. Luni şi marţi capul le stă numai la analiză. Pun date cap la cap şi văd întregul puzzle. De aceea, miercuri şi joi îşi calculează resursele, dispoziţia, dacă au siguranţă acum, dacă poziţia lor este vulnerabilă sau nu, dacă au chef să facă anumite lucruri pe care au stabilit că ar fi bine să le pună în practică. Vineri şi sâmbătă lucrează de zor cu mult elan şi entuziasm. Iau munca mai mult ca pe o distracţie, pentru că acolo le este mai mult capul. În weeekend au decizii de luat şi lucruri de organizat. 

21-27 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Banii sunt sub ochii lor vigilenţi, mai ales luni şi marţi. Eficientizează activitatea mai mult. Poate nu câştigă neapărat, dar ştiu cumva cum să regleze lucrurile. S-ar putea să primească o ofertă şi îşi negociază foarte bine onorariul, luni şi marţi, în prima parte a zilei. Miercuri şi joi, acte, sau negocieri şi angajamente.  Vineri şi sâmbătă, zile foarte bune pentru familii sau pentru interesele patrimoniale. În weeekend, distracţie.

21-27 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Încearcă să ţină lucrurile sub control, mai ales luni şi au chiar emoţii legate de influenţa lor, de relaţiile lor, impactul pe care îl au, cât de mult ţin oamenii cont de opinia lor. Au emoţii, mai ales dacă au întâlniri, luni şi marţi. Miercuri şi joi  sunt foarte spornici în gândire şi găsesc soluţiile cele mai bune şi în plan financiar. Rezolvă acte foarte repede şi foarte bine. Ştiu culoarele prin care să ajungă la bani. Pentru vineri şi sâmbătă, întâlniri, discuţii, şedinţe sau dezbateri, negocieri ale ideilor lor profesionale. În weekend, cu familia.

21-27 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Discreţie luni şi marţi. Fie nu au chef, fie o mică sensibilitate fizică şi trebuie să se ocupe mai mult de starea lor de bine, însă sunt în formă miercuri şi joi. Pentru că Mercur nu mai este retrograd au parte de discuţii, întâlniri şi stabilesc tot felul de lucruri şi câştigă bani, sau  îşi pun interesele financiare la adăpost, vineri şi sâmbătă. Duminică, pe drum.

21-27 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Foarte bune aspecte luni şi marţi, mai ales social. Veşti şi informaţii de la prieteni, de la cunoscuţi. Schimbă tot felul de idei şi cumva se orientează cumva în puzzle-ul acesta de informaţii şi încep să îşi clarifice nişte opţiuni. Reflectează mult miercuri şi joi la riscuri şi la câştiguri. Şi în plan profesional, sentimental şi sunt foarte interesaţi de felul în care impactează pe alţii ceea ce ei doresc să facă. Pentru vineri şi sâmbătă sunt foarte impulsivi sau voluntari. Iau decizii şi provoacă oamenii din preajma lor.

21-27 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Lucruri şi acţiuni decisive pe care le au luni şi marţi, prin care pot schimba cumva datele problemei, sau felul în care decurg lucrurile. Se impun, aduc argumente, iau decizii şi cumva modelează toate acţiunile pe drumul pe care ei şi-l doresc. Sunt foarte simpatici şi populari miercuri şi joi, mai ales că au întâlniri. Primesc aprecieri şi laude. Pentru vineri şi sâmbătă, atenţie la sănătate. Dumincă îşi încarcă bateriile.

21-27 iunie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Acte multe luni şi marţi, sau trebuie să fie atenţi la o consecinţă juridică a acţiunilor lor. Poate nu au înţeles o lege sau un regulament şi riscă dacă sunt neglijenţi să plătească costuri, de aceea sunt foarte riguroşi, mai ales din punct de vedere juridic, miercuri şi joi. Repară nişte greşeli dacă ele s-au strecutat, iar vineri şi sâmbătă reuşesc într-un demers, sau corectează un demers la timp. Primesc şi sfaturi bune în acest sens, se ajută de persoane pentru a rezolva o situaţie. În weekend, încărcarea bateriilor, departe de zbuciumul lumii. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close