Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Realizări pentru Tauri, bat clopote de nuntă pentru Fecioare

Horoscop 21 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Realizări pentru Tauri, bat clopote de nuntă pentru Fecioare

Horoscop 21 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Coerenţă şi responsabilitate astăzi, iar lucrurile ne ies foarte bine.

Horoscop 21 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Realizări pentru Tauri, bat clopote de nuntă pentru Fecioare
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    21 Apr 2022   •   08:18

Horoscop 21 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 21 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci, victorie! Poate fi şi financiară, pentru că reuşesc ce şi-au propus, îşi ating obiectivele şi sunt felicitaţi.

Horoscop 21 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Taurii au şi ei nişte realizări astăzi, mai ales la nivel de gândire sau de strategie. Se dau bine pe lângă cineva, au o persoană cu care rezolvă lucruri şi au şi idei noi.

Horoscop 21 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua poate aduce un spor, un ajutor prin cineva, chiar şi necerut. Îi înghesuie cu binele, cu alte cuvinte, o persoană mai în vârstă îi ajută.

Horoscop 21 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare de întâlniri frumoase, uşi deschise, oportunităţi. Cineva le facilitează accesul, poate primesc şi o invitaţie, cunosc oameni noi.

Horoscop 21 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, muncă multă, hărnicie şi rezultate foarte bune. Au sentimentul că sporesc şi rezolvă tot ce nu au rezolvat zilele trecute.

Horoscop 21 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, imaginaţie, creativitate, simţ profesional ascuţit, ştiu cum să rezolve lucrurile. Primesc veşti bune de la distanţă, de departe sau de sus din ierarhie.

Horoscop 21 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele sunt foarte coerente şi coezive cu ele însele. Ştiu ce să facă, cum să pună lucrurile, se organizează minunat şi au familia de partea lor.

Horoscop 21 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua aduce adevăruri, lucruri spune cu miez sau în sfârşit se face lumină într-o problemă pe care o aveau şi primesc acele răspunsuri mult aşteptate. Au un dialog bun şi cu partenerul.

Horoscop 21 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Săgetătorii cheltuiesc cu cap banii sau fără bani fac lucruri importante, au abilităţi, manualitate foarte bine prin care rezolvă lucrurile. Deci, pun mâna şi fac treabă.

Horoscop 21 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, simţ practic nu numai în treburi fizice, ci şi în cele sentimentale, deci ştiu unde e bine, unde e cald, unde e rece, ce se întâmplă, au o bună intuiţie a lucrurilor. De asemenea, au o bună înţelegere cu ei din jur, mai ales cu familia şi cu copiii.

Horoscop 21 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, e nevoie de o încărcare a bateriilor sau fac lucrurile în ritmul lor şi poate e bine chiar să lucreze izolat, concentrat, pe detaliu, pentru că au ceva minuţios de făcut.

Horoscop 21 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

La Pești, ziua poate aduce, mai ales în a doua jumătate, sprijin mult, soluţii neaşteptate. E adevărat că se uită şi la alţii şi se inspiră, dar rezolvă lucruri, primesc invitaţii bune, au parte de drumuri bune.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close