Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii au o zi agitată, iar Peştii ar trebui să înveţe să fie un pic mai detaşaţi

Horoscop 21 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii au o zi agitată, iar Peştii ar trebui să înveţe să fie un pic mai detaşaţi

Toţi ne gândim astăzi foarte mult la viitor, poate şi pentru că luăm decizii, sau pentru că trebuie să ni-l configurăm cumva, ca să ştim pe unde mergem. O zi care ne cere un pic mai multă atenţie şi detaşare şi să avem o relaţie mai deschisă cu viitorul, pentru că există mai multe versiuni de viitor.

Horoscop 21 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii au o zi agitată, iar Peştii ar trebui să înveţe să fie un pic mai detaşaţi
de Georgiana Adam    |    21 Aug 2021   •   08:56

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 21 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Discuţiile şi întâlnirile cu prietenii sunt foarte clarificatoare şi lămuritoare. Fiecare vine cu câte o idee, sau câte o impresie şi o experienţă care îi ajută mult să îşi facă tabloul de ansamblu.

Horoscop 21 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Resposabilităţi divese astăzi, de care se ocupă cu plăcere, elan şi entuziasm. Au chef să facă lucruri.

Horoscop 21 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Drumuri, întâlniri sau discuţii. Pot călători într-un loc unde ştiu că, fie întâlnesc o persoană, fie ei au anumită stare în acel loc, îşi încarcă bateriile sau îşi limpezesc mintea.

Horoscop 21 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Ziua aduce beneficii şi câştiguri de tot felul, mai ales în familie, sau prin familie. Mai ales cei care au moştenit ceva pot să valorifice acea moşenire, sau care au nişte bunuri, le pot valorifica mai bine.

Horoscop 21 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Sunt foarte prestanţi şi e important să apară aşa în faţa celorlalţi, fie pentru că au nişte întâlniri impotante, fie pentru că ei se susţin moral prin această emafază cu care apar în faţa celorlalţi. Eticheta e foarte importantă.

Horoscop 21 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele muncesc de zor, dar au rezultate şi au chef şi sunt foarte mobilizate.

Horoscop 21 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanţele sunt inspirate astăzi, să facă lucrurile într-un mod foarte personal. Pun eticheta lor personală pe toate acţiunile pe care le au şi poate îşi împărtăşesc experienţa personală, sau se inspiră din experienţa lor în acţiunile lor, deci nu fac lucrurile doar ca să placă, ci profund, aşa cum le stă lor bine.

Horoscop 21 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Discuţii în familie legate de bani şi de avere, mai ales spre seară pot fi nişte tensiuni, pentru că vor să facă într-un fel, dar ştiu că nemulţumesc pe cineva.

Horoscop 21 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Ziua aduce agitaţie, drumuri, întâlniri, discuţii. Poate şi osciează între un punct şi altul de vedere, dar până la urmă îşi găsesc coerenţa.

Horoscop 21 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Ba nu au voie să cheltuie, ba trebuie să fie economi, chiar dacă cineva insistă, sau vor să facă pe plac cuiva, trebuie să fie economi.

Horoscop 21 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Tot felul de idei inspirate, un pic dezordonaţi spre seară, dar poate e bine să îşi pună pe hârtie ideile pe care le au. 

Horoscop 21 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Ar trebui să fie un pic mai detaşaţi, pentru că riscă să se agite foarte mult astăzi. Trebuie să vadă lucrurile din avion, ca şi când nu i-ar afecta pe ei şi aşa se ajută mai mult, în a întâmpina nişte surprize care vin astăzi, care nu sunt neapărat negative, dar cumva îi scot din programul lor. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close