Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 21 august, cu Camelia Pătrășcanu. Atenţionare de sănătate pentru Berbeci, tensiuni în familie pentru Peşti

HOROSCOP 21 august, cu Camelia Pătrășcanu. Atenţionare de sănătate pentru Berbeci, tensiuni în familie pentru Peşti

Astăzi rezolvăm mai multe lucruri şi mai uşor în prima parte a zilei, aşa că fiţi atenţi cum vă programaţi activităţile.

HOROSCOP 21 august, cu Camelia Pătrășcanu. Atenţionare de sănătate pentru Berbeci, tensiuni în familie pentru Peşti
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    21 Aug 2020   •   09:14

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat vineri, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec - atenţie la sănătate şi mai ales la excese de tot felul, mai ales la muncă. Prea multă oboseală, prea puţină odihnă şi prea multă risipire în diverse activităţi nu foarte bine coordonate.

Taur - ziua poate aduce, mai ales în prima parte, idei geniale, soluţii la aspectele administrative pe care le întâmpină astăzi în activitatea lor.

Gemeni - ziua e favorabilă întâlnirii cu persoane pe care ştiu să le influenţeze, să le povestească şi să le explice ce au nevoie şi ce activităţi desfăşoară, astfel încât să primească mult suport şi îl primesc.

Rac - o zi care aduce, mai ales în prima parte, şedinţe sau întâlniri foarte valoroase. Oricum, au tendinţa de a pune punctul pe i, de a lămuri şi de a clarifica. Şi asta este foarte bine, pentru că îi scuteşte de un timp pierdut.

Leu - o zi cu multă muncă dar eficientă, se poate lăuda că au bifat tot ce şi-au propus. Ar fi mai bine, ca în prima parte a zilei să aibă activităţile mai dificile.

Fecioară - ziua aduce inspiraţie, entuziasm, chiar exaltare, sunt foarte înflăcărate când e vorba de o acţiune pe care trebuie să o întreprindă şi care le place foarte mult. Poate fi vorba şi de un hobby, mai interesant astăzi decât munca.

Balanţă - în prima parte a zilei, au parte de muncă gospodărească, activităţi de tot felul, aşa că e bine să se organizeze în primele ore ale zilei, pentru că sunt mai eficiente şi cu mai mult chef. După-amiaza, îşi acordă timp pentru ele.

Scorpion - pot fi foarte interesaţi de ceea ce au făcut ceilalţi sau ce soluţii au găsit la probleme similare, cu alte cuvinte se inspiră foarte mult. Atenţie la sănătate după-amiaza sau la întâlniri cu persoane care nu le plac, nu rezonează cu ele.

Săgetător - ziua aduce, în prima parte, succes şi reuşită, lucrurile se rezolvă, iar după-amaiză, nişte aşa-zişi prieteni s-ar putea să nu aibă vorbe bune pentru Săgetători sau chiar să-i jignească.

Capricorn - sunt foarte orientaţi către succes şi se mobilizează foarte bine, fie că e vorba doar de o discuţie sau de finalizat o activitate, dau tot ce au mai bun pentru a termina lucrurile.

Vărsător - ziua aduce, mai ales în a doua parte, planuri multe de viitor, cineva îi stimulează, o discuţie cu cineva sau o propunere îi face să se orienteze mai mult către viitorul îndepărtat decât spre cel apropiat, pe care îl cam scapă un pic din vedere.

Peşti - ziua aduce succes, mai ales în prima parte, reuşite şi realizări. După-amiaza, o atmosferă puţin tensionată în familie, în relaţia cu partenerul de viaţă. E bine să ne folosim diplomaţia şi tot tactul, în relaţiile personale.
 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close