Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii strălucesc, Vărsătorii sunt exigenţi

Horoscop 21 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii strălucesc, Vărsătorii sunt exigenţi

Horoscop 21 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Ne ştim interesul şi asta este foarte bine pentru că evităm o pagubă sau unii chiar câştigă.

Horoscop 21 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii strălucesc, Vărsătorii sunt exigenţi
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    21 Feb 2022   •   17:35

Horoscop 21 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, discuţii cu autorităţile astăzi, mai ales în prima parte a zilei. O persoană care se pricepe foarte bine, mai ales la bani, de la care primesc sfaturi utile.

Horoscop 21 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Şi în cazul lor pot avea loc nişte întâlniri, nişte dezbateri cu persoane, privind planuri financiare, perspective sau cum pot să câştige bani, dar în parteneriat.

Horoscop 21 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Gemenii muncesc mult astăzi şi trebuie să fie corecţi, foarte atenţi la munca lor, dar nu singuri, ci în colaborare şi această colaborare trebuie să fie bună, adică şi celălalt trebuie să fie inspirat şi să dea ce e mai bun. Depinde de ei cum vorbesc.

Horoscop 21 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, creativitate şi imaginaţie. Fie fac ceva ce le place, fie vin cu nişte idei care sunt foarte inspirate şi cumva activitatea lor urmează o cale bună. Actele sunt importante astăzi.

Horoscop 21 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua poate aduce interese personale bifate. Poate fi vorba doar de relaxare şi să stea deoparte, să nu se implice pentru a nu consuma energie sau mai mult orientaţi către casă şi cămin, să rezolve nişte treburi urgente pentru ei în acest sector.

Horoscop 21 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, investigaţii. Au nevoie de informaţii, pun întrebări insistente şi până la urmă pot afla răspunsul. Este vital să afle aceste răspunsuri pentru a şti cum să se descurce mai departe sau să rezolve o problemă profesională.

Horoscop 21 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanţele sunt preocupate de bani, ţin la onorariul lor, ştiu să pună preţ pe atuurile lor profesionale şi calitatea muncii lor şi obţin, mai ales în a doua jumătate a zilei, ce îşi doresc.

Horoscop 21 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii pot avea, astăzi, emoţii, dar şi încredere în ei în acelaşi timp. Vor să se prezinte într-o lumină foarte bună. Transmit ideea că sunt siguri pe ei şi asta poate fi de succes, mai ales în cazul unor întâlniri. Blufează un pic, dar nu sunt departe de adevăr.

Horoscop 21 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua aduce resemnare sau discreţie. Preferă să stea un pic deoparte pentru a vedea mai curând ce se întâmplă în jur sau chiar se eschivează de la lucrurile care nu le pică bine.

Horoscop 21 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii se pot baza, astăzi, pe prieteni sau apropiaţi, oameni de la care aşteaptă un sfat, o îndrumare sau un pont. Mai ales dacă îi preocupă o problemă şi întreabă acolo unde ştiu ei că cineva este mai informat.

Horoscop 21 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, autoritarism astăzi. Se impun pentru că vor ca lucrurile să fie rezolvate într-un anumit fel şi ei sunt exigenţi cu propria persoană, dar muncesc mult şi obţin bani.

Horoscop 21 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Atenţie la lege, reguli şi ordine sau la etichetă. Este important astăzi pentru a nu deranja pe cineva, mai ales că cineva e cu ochii pe ei să vadă dacă fac lucrurile corect.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close