Antena 3 CNN Horoscop 21 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Am intrat în Vărsător, Berbecii îşi schimbă planurile, iar Leii trec prin momente de cumpănă

21 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Am intrat în Vărsător, Berbecii îşi schimbă planurile, iar Leii trec prin momente de cumpănă

21 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Am intrat în Vărsător şi se activează mult planurile de viitor pentru care nu avem foarte multe resurse sau bani, de aceea trebuie să fim foarte creativi.

21 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Am intrat în Vărsător, Berbecii îşi schimbă planurile, iar Leii trec prin momente de cumpănă
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    21 Ian 2021   •   08:45

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

21 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii schimbă planurile, pentru că descoperă fie că nu au bani, fie că nu au cine, fie că nu permite cadrul. Sunt foarte ingenioşi.

21 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Taurii se pot răzgândi azi, pot lua alte decizii, deşi erau pregătiţi să meargă pe alt drum. 

21 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Gemenii au o atenţionare cu privire la sănătate pentru cei care se deplasează sau au planuri de călătorie. Primesc veşti contrariante din străinătate sau de la persoane aflate la distanţă.

21 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, planurile lor suferă nişte modificări, lucrurile nu sunt aşa cum şi-au propus, mai ales dacă s-au bazat pe cineva sau pe forţele lor supraevaluate.

21 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Şi Leii pot trece printr-un moment de cumpănă şi sunt nevoiţi să schimbe planurile, mai ales dacă nu mai pot conta pe o persoană cu care colaborau sau se strică un parteneriat.

21 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, tensiuni legate de cadrul administrativ în care funcţionează, nu obţin avize sau nişte superiori sunt mai încăpăţânaţi ori văd prea strict o lege.

21 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanţe, ziua poate aduce tensiuni mai ales dacă este vorba de nişte parteneriate cu persoane care nu-şi fac datoria sau nu văd lucrurile la fel de responsabil ca ele.

21 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, sunt tensiuni legate de felul în care se organizează. Poate nu au energie, nu au chef sau unii nu ştiu exact ce au de făcut. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt şi ele tensionate.

21 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, atenţie la felul în care comunicaţi, pentru că puteţi supăra o persoană importantă de care aveţi nevoie. Ar fi bine să fiţi mai indulgenţi, pentru că cineva riscă să se simtă discreditat.

21 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, fără bani astăzi, atenţie la cheltuieli, poate că cineva vă cere ceva şi nu puteţi oferi sentimente sau atenţii. Dar tandreţea, duioşia suplinesc.

21 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii au tensiuni fie în relaţia cu familia, casa sau ţin de propria persoană şi de modul în care vă raportaţi la propria viaţă. Mai multă grijă la sănătate. 

21 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Peşti, tensiunile sunt legate de neclaritate. Poate ideile nu sunt foarte bine ordonate sau vă lasaţi prea mult influenţaţi de părerile celor din jur care spun că nu se poate. E bine să vă ascultaţi mai mult intuiţia.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close