Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele să fie atente la sănătate, Leii îşi schimbă planul în ultimul moment

Horoscop 21 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele să fie atente la sănătate, Leii îşi schimbă planul în ultimul moment

Energie şi încredere în propriile forţe, asta ar trebui să demonstrăm unii, alţii abia învaţă. O zi foarte bună astăzi, dacă ne ascultăm sufletul, conştiinţa şi facem lucrurile care ştim că ni se potrivesc cel mai bine.

Horoscop 21 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele să fie atente la sănătate, Leii îşi schimbă planul în ultimul moment
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    21 Iul 2020   •   09:00

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat marţi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

 

Berbec - pot afea o zi grozavă pentru că sunt foarte mobilizaţi să facă ce şi-au propus şi nu ţin cont de nimic, doar de ei înşişi.

Taur - au una din acele zile în care evită o problemă, o pagubă sau află un răspuns bun care le rezolvă problema.

Gemeni - aspectele bune vizează în cazul lor întâlnirile sociale. E poate foarte potrivit să accepte o invitaţie, pentru că acolo cunosc oameni noi, fac noi contacte benefice.

Rac - azi e o zi legată de bani şi de felul în care ştiu să aibă grijă de ei, acestea sunt aspectele cel mai bune. Îşi impun propria voinţă şi nu acceptă compromisuri.

Leu - au Luna în semnul lor, de aceea sunt intuitivi, sensibili, dar şi năzuroşi, capricioşi, pentru că nu vor să se suprasolicite. Pot schimba o decizie în ultimul moment. Atenţie la cei care sunt pe drum!

Fecioară - pun accentul pe sănătate. Poate exista o mică criză, poate şi la muncă, dar şi în corpul lor, şi trebuie să ţină cont de ea. Îşi dau sema că şi-au atins o limită pe care au neglijat-o cam mult şi acum implică nişte sacrificii.

Balanţă - au o zi foarte bună în planul relaţiilor personale, ştiu cum să mobilizeze o persoană ca să dea tot ce e mai bun sau ca să fie cooperantă. Ştiu cum să fie negociatori.

Scorpion - sunt foarte autoritari la locul de muncă, dar obţin rezultate şi lucrează în viteză, pentru că nu vor să piardă o oportunitate şi se descurcă foarte bine la finalul zilei, se felicită.

Săgetător - pot avea şi ei rezultate, dacă tratează lucrurile moral, nu neapărat conform cu normele, cât mai înalt decât atât, conform cu conştiinţa lor.

Capricorn - ziua poate aduce o atmosferă bună, realizări bune, discuţii foarte tranşante şi sincere cu partenerul de viaţă sau în familie. Îşi dau acordul de dragul cuiva la început, pentru a face o activitate, o acţiune, dar e benefic în final.

Vărsător - stau foarte bine la capitolul faimă, relaţii sociale şi popularitate. Mai ales în a doua jumătate a zilei primesc felicitări, aprecieri şi, dacă au întâniri, ele ies foarte bine, pentru că lumea îi apreciază.

Peşti - lucrează bine, mult şi cu sârg. Astăzi sunt foarte mobilizaţi şi ar face bine să lucreze în sectoarele unde doar se simt inspiraţi şi nu se iau după alţii, ci doar după propriul lor suflet.
 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close