Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Peştii sunt norocoşii zodiacului, Racii încep un proiect nou

Horoscop 21 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Peştii sunt norocoşii zodiacului, Racii încep un proiect nou

Horoscop 21 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Iritare și astăzi, dar s-ar putea să ne atingă mai mult la pungă sau poate din cauza banilor, avem chef de harţă.

Horoscop 21 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Peştii sunt norocoşii zodiacului, Racii încep un proiect nou
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    21 Iul 2022   •   08:40

Horoscop 21 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 21 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci, ziua poate aduce cheltuieli imprudente. Poate vor să facă pe plac cuiva sau vor să-și cumpere ei ceva, astfel încât să se onoreze. Însă atenție, calculați bine dacă chiar e necesar. 

Horoscop 21 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, nervozitate, irascibilitate sau grabă. Lucrurile nu se desfășoară în ritmul în care ar vrea Taurii, mai ales când simt că e loc de un câștig. Așa că, e bine să aibă un pic mai multă răbdare.

Horoscop 21 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, mai ales dacă înțeleg că banii lor nu sunt în siguranță în colaborarea pe care o desfășoară, în munca pe care o desfășoară sau cu actele pe care le-au învârtit, iau măsuri. Deocamdată, fac săpături și află secrete. 

Horoscop 21 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare de planuri mari și speranțe, dar depind în aceste planuri de o persoană care e cam năzuroasă. Sunt și bani la mijloc, ceva cheltuieli, așa că trebuie să vadă dacă merită să scoată bani din buzunar pentru cineva.

Horoscop 21 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, autoritate, îşi impun punctul de vedere, e posibil ca cineva să se supere. Nu prea au cuvintele la ei, nu prea au răbdare să explice, măcar să iasă treaba bine.

Horoscop 21 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, acte și mai ales acte care vizează banii, Este o zi destul de încurcată astăzi, practic trebuie să se lupte pentru un aviz sau autorizație, să stea pe lângă ghișee și să-și ceară drepturile. 

Horoscop 21 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele pot avea supărări din cauza banilor cheltuiți de altcineva care nu le-a ascultat mai ales sfaturile. Până la urmă însă, există niște explicații şi e bine să le audă. 

Horoscop 21 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, relațiile personale sunt un pic tensionate astăzi, toată lumea își cere drepturile, iar Scorpionii pot avea sentimente că au dat ce era de dat. De ce nemulțumire, se întreabă ei?

Horoscop 21 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Săgetătorii au de lucru și poate au și un deadline. Practic, trebuie să dovedească cât de pricepuţi și de capabili sunt într-o lucrare pe care o au de desfășurat astăzi. Se descurcă, dar cu ajutor.

Horoscop 21 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua poate aduce ingeniozitate, pot veni cu soluții neașteptate pentru cei din jur și nici nu sunt dornici să le îmbrățișeze. Așa că e nevoie de multe explicații. 

Horoscop 21 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua este marcată de concentrare, pot duce la bun sfârșit o treabă dacă stau mult timp de ea și dacă nu se lasă distrași. 

Horoscop 21 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, putem vorbi astăzi de o concluzie care se trage abia la finalul zilei, după multe dezbateri sau multe săpături, multe analize, dar bine este că trag concluzia potrivită. 

O zi un pic complicată și agitată astăzi, dar pentru că e vorba de banii noștri, merită să avem și răbdare, și istețime.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close