Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii pot cuceri, iar Peştii corectează o problemă din trecut

Horoscop 22 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii pot cuceri, iar Peştii corectează o problemă din trecut

Câştigăm ceva astăzi, nu numai experienţă. Sigur că ne gândim şi la bani avem mari şanse şi în această privinţă. O zi cu atenţionări, mai ales privind banii şi legile/regulile.

Horoscop 22 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii pot cuceri, iar Peştii corectează o problemă din trecut
de Georgiana Adam    |    22 Iun 2021   •   09:08

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie.

Horoscop 22 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

O realizare în familie, pot primi o moştenire, un cadou, sau sunt scutiţi de o datorie. În tot cazul, familie sau apropiaţii sunt săritori astăzi.

Horoscop 22 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Vorbe dulci, vorbe frumoase. Pot cuceri pe cineva sau pot corecta relaţia cu cineva pe care l-au supărat şi au o  dispoziţie foarte romantică.

Horoscop 22 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Foarte bună intuiţie finaciară. Poate nu câştigă bani mulţi, dar cumva se poziţionează mai bine în plan finaciar, pentru că prind la timp oportunităţile, ştiu cu cine să colaboreze, ştiu să speculeze ce ştiu alţii. În tot cazul muncesc şi o fac foarte bine.

Horoscop 22 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Ziua este marcată de tandreţe şi sensibilitate, mai ales în ceea ce priveşte propria lor persoană, adică este una dintre acele zile în care îşi pot face nişte mici plăceri şi se pot înfrumuseţa.

Horoscop 22 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Este o zi foarte bună pentru a ajuta pe cineva. Primesc foarte multă recunoaştere pentru asta şi le prinde bine, nu să îndatoreze pe cineva, ci să ştie că într-adevăr au salvat.

Horoscop 22 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Prietenia este subliniată de astre. Veşti surprinzătoare, dar bune, despre persoane pe care le iubesc. De asemenea, invitaţii onorante şi frumoase şi întâlniri cu prietenii. 

Horoscop 22 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Au o mulţumire că au reuşit de-a lungul timpului să conducă atât de bine lucrurile, încât acum se văd rezultatele, atât la muncă cât şi în familie. Deci sunt recunoscuţi de lideri, de şefi sau ca fiind nişte fiinţe foarte raţionale şi echilibrate.

Horoscop 22 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Este una din acele zile care le aduce o confirmare. Li se dă dreptate, mai ales într-o judecată finaciară pe care o avut. Prognozele lor se confirmă şi de aceea spre seară pot câştiga bani. 

Horoscop 22 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Ziua este marcată de discreţie, mai ales prima parte a zilei. Sunt chemaţi/rugaţi să ofere sprijin şi ajutor şi pot ezita, dar până la urmă o fac şi e mai bine aşa.

Horoscop 22 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Prietenia este subliniată astăzi. Aud tot felul de veşti de la prieteni şi primesc nişte sugestii bune, mai ales privind banii, unde să şi-i pună, cum să îi gestioneze.

Horoscop 22 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Au o zi marcată de multe responsibilităţi de care au chef şi le duc la bun sfârşit .

Horoscop 22 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Au o zi foarte bună, mai ales în plan juridic, pentru că fie îşi dau seama la timp de cum se rezolvă o problemă, fie corectează o problemă din trecut.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close