Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii ar fi bine să îşi tempereze un pic nervii, iar Capricornii sunt dispuşi să impresioneze

Horoscop 21 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii ar fi bine să îşi tempereze un pic nervii, iar Capricornii sunt dispuşi să impresioneze

O zi uraniană, destul de multă agitaţie pentru bani şi clar trebuie să schimbăm ceva, sau să facem altceva pentru a câştiga. O zi care este un pic mai agitată, sau ne cere să ne adaptăm din mers, aşa că trebuie să avem răbdare. O zi în care este mai bine să amânăm decât să facem ceva greşit.

Horoscop 21 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii ar fi bine să îşi tempereze un pic nervii, iar Capricornii sunt dispuşi să impresioneze
de Georgiana Adam    |    21 Oct 2021   •   09:07

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 21 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Risc de pierderi financiare, din cauza contextului, a comunităţii sau a prietenilor, aşa că ar fi bine să fie nevăzuţi, ca să nu fie nevoiţi să împrumute bani.

Horoscop 21 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Ziua poate aduce nervozitate şi nerăbdare şi asta se simte, mai ales în relaţiile personale, dar şi cele de colaborare profesională. Ar fi bine să îşi tempereze un pic nervii.

Horoscop 21 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Griji de tot felul, nu toate au suport real, dar e un drob mare de seara acolo, care se activează astăzi, poate şi de natură juridică, legislativă.

Horoscop 21 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Ziua poate aduce mici enervări în raport cu un prieten. Racii sunt surprinşi de reacţia cuiva, poate nu au făcut nimic să o merite, dar se poate întâmpla. Toleranţă şi îngăduinţă.

Horoscop 21 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Fac nazuri, mai ales dacă au putere de decizie sau depind lucruri de ei. Este posibil să nu fie în dispoziţia cea mai bună, să se enervează, mai ales dacă sunt constrânşi, limitaţi. Ar trebui să aibă mai mult tact.

Horoscop 21 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Ziua poate aduce un răspuns surprinzător şi nu tocmai pozitiv din partea autorităţilor, o respingere, nu primesc un act. Nu e cazul să insiste acum, dar zilele următoare da.

Horoscop 21 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

O zi uraniană ce poate marca o pierdere, sau cumva, Balanţele renunţă să mai insiste să mai zică, să mai ceară, să mai vrea, să mai spună. Şi e bine că renunţă, e rău dacă regretă.

Horoscop 21 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Ziua aduce nişte întâlniri surprinzătoare, sau într-o relaţie şi o colaborare se schimbă nota. Unii Scorpioni fac faţă, se adaptează, alţii sunt surprinşi de reacţiile celor din jur, sau de noile situaţii şi noile date dintre ei şi o altă persoană.

Horoscop 21 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

O sarcină în plus, care îi ia prin surprindere şi pentru care nu sunt pregătiţi, sau schimbări la locul de muncă. E bine să nu reacţioneze violent.

Horoscop 21 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Dispoziţie în iubire. Sunt dispuşi să cheltuiască timp, energie sau bani pentru a impresiona pe cineva, mai ales spre seară.

Horoscop 21 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Indispoziţii de tot felul, inclusiv corporale. Trebuie să fie un pic mai atenţi la starea lor de bine şi de sănătate, iar în casă sunt discuţii şi s-ar putea să fie nevoiţi să cheltuiască bani pentru o persoană în vârstă, sau cu nevoi mai speciale.

Horoscop 21 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Ziua poate aduce un drum. Sunt nevoiţi să facă o deplasare, o călătorie eventual şi nu sunt pregătiţi pentru ea, sau nu le pică tocmai bine, sau poate fi anevoios drumul, dar atenţie şi la acte. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close