Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii își fac prieteni noi, Leii au întâlniri importante

Horoscop 21 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii își fac prieteni noi, Leii au întâlniri importante

Horoscop 21 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Luna Plină în primele ore ale zilei, astfel încât astăzi suntem foate interesați de colaborare, de opinia altora vis-a-vis de noi. Este o zi care ne cere să fim atenți la relații, mai receptivi, să ascultăm mai atenți ce au și ceilalți de spus.

Horoscop 21 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii își fac prieteni noi, Leii au întâlniri importante
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Sep 2021   •   08:41

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 21 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii, Luna este în semnul lor zodiacal, de aceea e normal să fie mai sensibili dar și mai receptivi la ce spun alții despre ei. Și stârnesc reacții.

Horoscop 21 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, sensibilitatea lor e legată de relațiile profesionale. Mai ales dacă au sentimentul că alții se pun în valoare, în schimb eforturile lor nu sunt recunoscute. Dar, se pot ajuta cu profesioniști.

Horoscop 21 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni ziua aduce popularitate, pot face noi cunoștințe, noi prieteni. Sunt foarte receptivi la sugestiile pe care le primesc. Informații din mediul în care trăiesc.

Horoscop 21 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, autoritate astăzi. Trebuie să fie foarte siguri de lucrurile pe care le spun și, dacă își asumă niște responsabilități, să fie siguri că le vor duce la bun sfârșit.

Horoscop 21 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Leii pot avea o zi grozavă, unii iau lucrurile mai ușor, fac mai mult planuri de viitor, au tot felul de întâlniri care sunt foarte stimulative pentru ei. Iar alții tratează ziua că și cum ar fi în vacanță.

Horoscop 21 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, o zi marcată de Luna Plină, ce poate veni cu plin la ei. Ai multe planete în zona banilor, își negociază foarte bine serviciile, iar această zi poate aduce din partea unui colaborator în vârstă, un belșug, spor, o rezolvare.

Horoscop 21 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanțele sunt receptive la comportamentele sau sensibilitățile omului din fața lor, dar au o atitudine de a stimula, de a încuraja. Nu îl lasă pe celălalt să se eschiveze de la sarcini.

Horoscop 21 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, o zi de muncă, depun efort. Mai ales dacă au de recuperat timp pe care l-au pierdut, sau acum este momentul să facă și ce nu au reușit să facă. Lucrează bine cu femeile.

Horoscop 21 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători ziua poate aduce mai mult interes al prietenilor către ei. Se pot simți solicitați, întrebați, băgați în seama. E una din acele zile în care sunt apreciați pentru calitățile lor sociale.

Horoscop 21 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, responsabilitățile sunt diferite. Și de aceea stau și se întreabă dacă este cazul să se implice și cât îi costă să facă anumite sarcini și dacă, de acum încolo, vor să și le mai asume sau nu.

Horoscop 21 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători ziua implică istețime și cunoaștere. Și nu numai istețime din punct de vedere orațional, ci și intuiția sufletului, pentru a vedea care cale e mai bună de ales, pentru că au niște alegeri de făcut astăzi.

Horoscop 21 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Pești, ziua poate aduce preocupări financiare. Nu sunt bani pe care ei îi obțin din munca lor, ci bani care vin datorită altcuiva, prin donații sau în urma unei colaborări. Și trebuie să stimuleze această persoană cu care colaborează, să îi vadă bine și să dea tot ce au mai bun.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close