Antena 3 CNN Horoscop 22 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii primesc veşti, Racii au o zi fructuoasă

22 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii primesc veşti, Racii au o zi fructuoasă

22 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Începutul de zi e un pic complicat, pentru că ne cere eforturi, ca şi în ultimele zile, dar spre seară putem fi mulţumiţi de ce am realizat.

22 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii primesc veşti, Racii au o zi fructuoasă
de Georgiana Adam    |    22 Apr 2021   •   08:49

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

22 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au nevoie de ingeniozitate şi creativitate, nu trebuie să se ia după alţii, ci să-şi urmeze propria cale şi intuiţie.

22 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

La Tauri, e nevoie de multă concentrare pentru a duce la bun sfârşit ce şi-au propus, dar şi mai multă discreţie, fără se bage în problemele celorlalţi şi să-şi vadă doar de ale lor.

22 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, veşti de la persoane aflate la distanţă sau drumuri pe care le pot face după-amiază. Dacă au nevoie de răspunsuri sau discuţii importante care să clarifice ceva, e bine să aibă loc chiar astăzi.

22 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, finalul de zi e fructuos din punct de vedere financiar, iar după prânz apar orele bune în care pot câştiga sau pot rezolva probleme financiare.

22 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua aduce forţă, putere şi chiar mulţumire de sine, însă sunt într-o stare mai bună faţă de zilele trecute, iar ziua se poate încheia frumos alături de un prieten.

22 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

La Fecioare, vorbim de o zi în care sunt discrete, stau pe margine, e bine că îi lasă pe ceilalţi să discute, doar punctează unele argumente şi e mai bine aşa decât să ia parte la dezbatere. Li se dă dreptate în cele din urmă.

22 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

La Balanţe, ziua e prietenoasă, aduce prietenii aproape de ei şi pot colabora cu diverse persoane. Atenţie, apar şi veşti de la cunoşcuţii cunoscuţilor care pot fi interesante şi tot felul de ponturi financiare.

22 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua este grozavă, mai ales orele de după prânz, când lucrurile se rezolvă, mai ales acele tensiuni cu persoane de zilele trecute. Toată lumea ajunge la un numitor comun.

22 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetătorii, mai ales după-amiaza este bună, după mult lungi discuţii sau evitarea lor, până la urmă toată lumea trage o concluzie şi munca lor este apreciată în ultimă instanţă.

22 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, un drum financiar sau nişte acte care se plimbă de la un birou la altul. Spre final de zi, poate veni un răspuns sau se rezolvă o problemă şi discutarea unui contract este foarte lămuritoare.

22 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua poate aduce un ajutor din partea unei persoane pe care o consultă într-o problemă foarte specială şi au nevoie chiar de o expertiză. Finalul de zi aduce această salvare venită prin această persoană foarte pricepută.

22 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, aprecierea calităţilor lor are loc azi, pot fi lăudaţi, dar trebuie să aibă răbdare că abia seara aduce această împăcare, mulţumire sau împăcare cu cineva din preajmă.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close