Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 22 august. Astăzi avem energie și putem începe proiecte dificile. O zodie este vedeta acestei zile

Horoscop, 22 august. Astăzi avem energie și putem începe proiecte dificile. O zodie este vedeta acestei zile

Horoscop, 22 august. Astăzi avem energie și putem începe proiecte dificile. O zodie este vedeta acestei zile
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Aug 2017   •   07:44

Trigonul Marte-Saturn conferă tuturor mai multă energie și elan constructiv. Este un moment foarte bun pentru abordarea activităților și proiectelor dificile, laborioase, care necesită putere de concentrare și efort susținut. Proiectele inițiate astăzi au șanse mari de a fi duse la bun sfârșit, cu rezultate frumoase.

Berbec

Contextul astral al zilei de azi este favorabil schimbărilor pe care v-ați propus să le faceți la locul de muncă sau în afaceri. Relațiile cu colegii sau cu partenerii de afaceri ar trebui să decurgă fără probleme. Este un moment bun pentru a încheia contracte și pentru a semna documente importante. Vă sfătuim să aveți răbdare până când vor apărea rezultatele eforturilor depuse în ultima vreme.

Taur

Sunteți plin de energie și puteți realiza tot ceea ce v-ați propus pentru azi. Aveți posibilitatea să obțineti câștiguri materiale și să vă afirmați în plan social. Relațiile cu partenerul de viață și cu prietenii ar trebui să fie foarte bune. Se pare că sunteți predispus la probleme digestive, așa că este indicat să fiți cumpătat și să evitați excesele alimentare.

Gemeni

În prima parte a zilei sunteți plin de energie și capabil de efort fizic susținut. Ar fi bine, totuși, să nu vă supraestimați forțele, pentru că altfel riscați să aveți probleme de sănătate. După-amiaza se întrevede o întrunire cu persoane apropiate. Vă sfătuim să evitați discuțiile aprinse cu partenerul de viață.

Rac

La locul de muncă sau în afaceri aveți idei ingenioase, apreciate de colegi sau de parteneri. Se pare că sunteți în formă fizică și intelectuală excelentă și puteți să rezolvați probleme dificile, pe care le-ați amânat până acum. Situația financiară ar putea să nu fie foarte bună, dar sunteți perseverent și aveți șanse mari să vă redresați în scurt timp.

Leu

Contextul astral al zilei este favorabil investițiilor și începerii unei noi afaceri. De asemenea, este o zi bună pentru călătorii și pentru întâlniri romantice. Dacă vi se propune o colaborare, vă sfătuim să o analizați cu atenție și să nu vă grăbiți să o refuzați. Este recomandabil să evitați speculațiile de orice fel.

Mai multe pe eastrolog.ro.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close