Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 22 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au parte de vindecări sentimentale, Vărsătorii își recunosc greșelile

HOROSCOP 22 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au parte de vindecări sentimentale, Vărsătorii își recunosc greșelile

HOROSCOP 22 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au parte de vindecări sentimentale, Vărsătorii își recunosc greșelile
22 Dec 2018   •   08:57

HOROSCOP. Lună Plină, așa că ne iese viața cu plin în cale, mai ales în relațiile de familie, spune astrologul Camelia Pătrășcanu. 

HOROSCOP. Berbec - Nu au voie să răscolească un moment delicat delicat din momentul familiei, chiar dacă se întâmplă ceva ce pune în rezonanță.
HOROSCOP. Taur - Sunt sensibili când vine vorba de bani, iar dacă cineva le-a făcut o supărare financiară, au tendința să vorbească despre asta.
HOROSCOP. Gemeni - Se întâmplă ceva care le aduce aminte de ceva din trecut, de ce se întâmplă lucrurile așa
HOROSCOP. Rac - Este o zi cu foarte multe rememorări, cu multă nostalgie, pot reîntâlni o persoană.
HOROSCOP. Leu - Au dispoziție foarte amicală, foare veseli. Luna Plină vine cu vindecări sentimentale.
HOROSCOP. Fecioară - Sunt cu gândul la persoane aflate departe și pot contacta un prieten.
HOROSCOP. Balanță - Țin mult la rigoare și la etichetă, pentru masa de Sărbători vor ca toate lucrurile să fie perfecte. Trebuie să mai lase de la ele. 
HOROSCOP. Scorpion - Dau sfaturi și subliniază niște greșeli la o persoană și aduc aminte că și alătă dată s-a mai întâmplat așa.
HOROSCOP. Săgetător - Pun în altă ecuație relația conjugală, recunosc niște greșeli din trecut. 
HOROSCOP. Capricorn - Sunt centrați pe partenerul de viață. Reușesc să se pună în locul celuilalt, iar de aici vin multe înțelegeri.
HOROSCOP. Vărsător - Își dau seama ce au făcut, unde au greșit și poate recunosc greșelile pe care le-au făcut mai ales față de o persoană mai în vârstă.
HOROSCOP. Pești - Sunt într-o dispoziție romantică, duioasă, nimeni nu are ce să le reproșeze. 

 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop zodii
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close