Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Parteneriate de succes pentru Tauri, Peştii au şansa să-şi schimbe destinul

Horoscop 22 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Parteneriate de succes pentru Tauri, Peştii au şansa să-şi schimbe destinul

Horoscop 22 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi specială. Ne atrag atenţia detaliile şi este bine că suntem atenţi la ele, pentru că în felul acesta nu mai repetăm o greşeală.

Horoscop 22 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Parteneriate de succes pentru Tauri, Peştii au şansa să-şi schimbe destinul
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    22 Feb 2022   •   10:06

Horoscop 22 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, succesul poate veni din partea unei persoane care este mai pricepută decât ei. 

Horoscop 22 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Parteneriatele sunt de succes astăzi. Depinde cu cine vorbesc sau lângă cine se aşează.

Horoscop 22 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Gemenii muncesc mult astăzi, însă nu singuri. În funcţie de capacităţile colegului pot să-şi rezolve admirabil treburile

Horoscop 22 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, creativitate şi ingeniozitate. Ştiu să convingă pe cineva să le dea un aviz sau o aprobare.

Horoscop 22 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ştiu foarte bine să nu deranjeze, asta pentru a nu răscoli ostilităţile. Dacă laudă şi apreiciază, pot face pe cineva să dea mai mult decât şi-a propus.

Horoscop 22 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua poate aduce vizite şi drumuri. Unele pot fi la ghişee pentru treburi administrative sau la persoane de la care aşteaptă sfat şi îndrumare.

Horoscop 22 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe bani astăzi, pentru că fie fac economie şi făcând nişte investiţii rentabile. Sau chiar pot obţine bani de pe urma muncii lor.

Horoscop 22 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii au încredere în propriile forţe, lucru care le dă aplomb şi prestanţă. În felul acesta, pot convinge persoanele din jurul lor să meargă pe mâna lor. Au idei şi simt filonul de aur. 

Horoscop 22 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Discreţie şi astăzi, mai ales în prima parte a zilei. Nu trebuie să se bage în discuţii sau să facă valuri sau să ostilizeze oameni. Pot descoperi un obiect pierdut. 

Horoscop 22 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Prima parte a zilei le aduce Capricornilor bună centrare. Ştiu ce vor, ştiu cine sunt şi de accea lucrurile pe care le fac şi spun sunt convingătoare pentru toţi cei din jur. 

Horoscop 22 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, implicare şi îşi asumă lucrurile pe care le fac. Pot impresiona în felul acesta şi pe ceilalţi pentru grija pe cu care vor să facă lucruri bune.

Horoscop 22 februarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Ziua este marcată de sentimentul că au mai păţit cumva ce se întâmplă acum. Că au mai trecut prin acelaşi punct. Au şansa să facă lucrurile altfel şi să schimbe destinul sau karma. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close