Antena 3 Horoscop Horoscop 22 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au o zi grozavă. Berbecii au planuri mari, pline de belșug

Horoscop 22 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au o zi grozavă. Berbecii au planuri mari, pline de belșug

22 Ian 2019   •   09:07
Horoscop 22 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au o zi grozavă. Berbecii au planuri mari, pline de belșug

Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul zilei de marți.

Berbec - au o zi grozavă. Sunt susținuți de astre să facă exact așa cum simt ei. Se anunță planuri mari, care vor fi pline de belșug.

Taur - își calculează ficare pas pentru că vor să câștige pe mâna altora. Fie identifică persoana potrivită, fie oportunitățile.

Gemeni - relațiile sunt importante. Știu cum să facă pe cineva să vină de partea lor sau să abată atenția de la ei. 

Rac - munces cu sârg și succes. Vor avea rezultate și faima lor se poate transforma în bani.

Leu - au o zi grozavă. Sunt inspirați și au energie. Vor face lucrurile exact cum își doresc și s-ar putea să își facă planuri noi.

Fecioară - au inspirație, mai ales în a vedea ce fac alții. Sunt discrete, dar acumulează foarte multă informație și se pot inspira dintr-un model de succes. 

Balanță - o zi care aduce prieteni. Pot fi întâlniri minunate, oameni care îi prezintă altor oameni, iar în felul acesta își lărgesc cercul de influență.

Scorpion - au autoritate, dar astrele sunt bune. Este foarte bine măsurat felul cum vorbesc și cum se comportă și le poate aduce beneficii financiare.

Săgetător - sunt transparenți și sinceri. Spun lucrurilor pe nume. Important este că se simt bine și nu lucrează cu jumătăți de măsură.

Capricorn - calculează ce câștigă și ce pierd și își asumă acest lucruri.

Vărsător - stau bine la capitolul imagine, sunt cuceritori, au energie și răscolesc pe toată lumea. Au inspirație și umor astfel încât toată lumea e de partea lor.

Pești - au niște soluții noi sau o ocupație nouă. Au speranța c le merge din ce în ce mai bine.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu zodii astre
Parteneri
x close