Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele au aspecte bune de destin, Săgetătorii au un succes nesperat

Horoscop 22 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele au aspecte bune de destin, Săgetătorii au un succes nesperat

Horoscop 21 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Foarte bun simț al interesului personal azi și știm să ne facem ziua plăcută, deci ne vedem de treabă. 

Horoscop 22 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele au aspecte bune de destin, Săgetătorii au un succes nesperat
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    22 Iul 2022   •   08:55

Horoscop 22 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 22 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii stau bine astăzi cu banii, cumva înţeleg lucrurile sau înțeleg pe unde supurau finanțele lor și rezolvă lucrurile.

Horoscop 22 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, ziua este aducătoare de putere. Măcar sunt clari în legătură cu dorințele lor și poate chiar și cu căile de a și le împlinii. 

Horoscop 22 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Gemenii au și ei astăzi niște răspunsuri binevenite, care le pun la adăpost banii. Mai curând, din informațiile pe care le au, știu să nu mai cheltuiască sau trag concluzia că ar fi mai bine să se abțină de la o cheltuială. 

Horoscop 22 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, vorbim astăzi de împăcări, prietenii bune sau persoane cu care pot conlucra, având interese comune. 

Horoscop 22 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, ziua este aducătoare de măsuri rapide, radicale, imediate, curajoase, care pot salva o situație. 

Horoscop 22 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, mai ales în prima parte a zilei, se văd prietenii bune. Nu neapărat prietenii la cataramă, ci oameni, cunoștințe, care sar acum pentru rezolvarea unor probleme ale Fecioarelor. 

Horoscop 22 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele, mai ales în prima parte a zilei, apar aspectele bune, chiar de destin, se rezolvă o situație, se lămureşte, se explică intențiile unei persoane cu care colaborează, astfel încât să apară armonia.

Horoscop 22 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Scorpionii fac un gest decisiv, care clarifică impresia cuiva despre ei. Și gestul acesta este binevenit, este lăudat, au o luare de poziție foarte corectă, foarte principială. 

Horoscop 22 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua aduce un succes, poate chiar o încheiere de etapă. Rezolvă o treabă foarte bine, vin bani neașteptați de aici. 

Horoscop 22 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, multă iubire sau multă pasiune se degajează astăzi, fie pentru ceva ce le place să facă sau pentru cineva cu care le place să fie. Important e că inima lor este plină de iubire și fac și niște gesturi neașteptate. 

Horoscop 22 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, și astăzi își cunosc foarte bine interesul, lucrează pentru el, se concentrează și pot obține rezultate foarte repede. Chiar de la primele ore ale zilei știu că sunt pe drumul cel bun și dezleagă o enigmă sau încurcătură. 

Horoscop 22 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, ziua este aducătoare de vorbe bune, răspunsuri frumoase la niște probleme, poate sentimentale sau se consultă că persoană în legătură cu problemele lor. În tot cazul, lumea le vine în întâmpinare și îi ajută să își rezolve necazurile. 

O zi pentru toată lumea, dar și pentru că ne agităm și merităm și ajutor, și răspunsuri clare. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close