Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 iunie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii pot renunța la vicii, Vărsătorii iau un nou start

Horoscop 22 iunie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii pot renunța la vicii, Vărsătorii iau un nou start

Horoscop 22 iunie 2020. Camelia Pătrășcanu a prezentat, luni, horoscopul pentru această zi.

Horoscop 22 iunie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii pot renunța la vicii, Vărsătorii iau un nou start
22 Iun 2020   •   09:12

Berbec - pot avea o zi minunată în familie, discutând despre prioritățile familiei, reorganizându-și viața personală. Și schimbări foarte bune. 

Taur - vizite la apropiați, pot fi foarte importante discuțiile pe care le au în acest moment, dar și tranzacțiile pe care le pot face cu scop imobiliar. 

Gemeni - o zi care poate aduce ceva în pușculiță, sau măcar știu să negocieze astfel încât să iasă în avantaj. 

Rac - ziua poate aduce gândiri și răzgândiri, astfel încât să se poziționeze față de viitor într-un mod mult mai prielnic. Simt o oportunitate și nu o ratează. 

Leu - o zi a vindecării, rezolvă sau închid o perioadă din viața lor, sau poate un moment mai important astfel încât să meargă mai departe fără datorii.

Fecioară - o zi splendidă mai ales pentru relațiile apropiate, o întâlnire cu un prieten, sau puțină nostalgie care îi ajută să înțeleagă în altă cheie un episod din trecut ce îi apăsa. 

Balanță - o zi excepțională, de autoritate și de decizii foarte bune, se pregătesc și ei de viitor, poziționându-se într-un mod mult mai eficient pentru ei și viața lor. Fac ordine atât în familie, cât și la muncă. 

Scorpion - planuri de viitor, dar nu singuri, ci alături de persoane de încredere, unele din familie, cu care țes tot felul de proiecte cu bătaie pe termen lung. 

Săgetător - o zi de curățenie, este posibil să accepte o pierdere, dacă asta se dovedește a fi mai târziu în avantajul lor. Pot renunța la un viciu cu ocazia aceasta, pentru o sănătate mai bună. 

Capricorn - se bazează pe o relație personală, fie că se consultă, fie că vor să colaboreze cu o persoană de maximă încredere. De aceea se întreabă care este poziția lor, rolul lor în familie și mai ales în relația conjugală. 

Vărsător - multă muncă, iau un nou start, sau au această șansă. Dacă se mobilizează, atunci pot aduce bani în pușculiță prin activitatea pe care o desfășoară în acest moment. Activitatea nouă, sau cea veche, dar pe care o desfășoară într-un alt ritm și cu alt angajament. 

Pești - imaginația și sufletul joacă un rol important, se pot mobiliza pentru acele acțiuni și proiecte care îi implică cu tot sufletul și cu toată conștiința. Cu alte cuvinte fac ceva din plăcere și din har, iar banii vor veni ca rezultat. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close