Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 22 martie. O zodie, sfătuită să nu neglijeze sănătatea

Horoscop, 22 martie. O zodie, sfătuită să nu neglijeze sănătatea

Horoscop, 22 martie. O zodie, sfătuită să nu neglijeze sănătatea
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Mar 2018   •   22:18

Sextilul Soare-Luna sporeste creativitatea si favorizeaza imaginatia creatoare. Este momentul sa va puneti in valoare talentele artistice de care dispuneti. Intr-un astfel de context astral nu este indicat sa luati decizii importante, mai ales in domeniul financiar.

Berbec: In prima parte a zilei este posibil sa fiti cam visator si sa aveti tendinta sa neglijati problemele importante pe care le aveti de rezolvat. Nu este momentul sa incepeti noi activitati, pentru ca deciziile pe care le luati s-ar putea sa fie gresite. Profitati de ajutorul pe care vi-l ofera o persoana apropiata!

Taur: Talentul dumneavoastra creativ este apreciat in societate. Eastrolog.ro va recomanda sa profitati de acest context favorabil pentru rezolvarea problemelor profesionale si in afaceri. Sfaturile unei rude mai in varsta va pot ajuta sa evitati o problema financiara. Dupa-amiaza s-ar putea sa primiti vizita unor prieteni de familie, in compania carora va simtiti foarte bine.

Gemeni:  Se pare ca azi nu sunteti prea comunicativ si ar fi bine sa evitati intalnirile de afaceri. De asemenea, va sfatuim sa amanati deciziile importante in domeniul financiar. Este momentul sa va dedicati unor activitati relaxante.

Rac: Aveti sanse de succes in toate activitatile legate de camin, dar si in societate. Puteti sa va faceti planuri de viitor. Ideile dumneavoastra sunt apreciate atat de partenerul de viata, cat si de partenerii de afaceri. Va sfatuim sa evitati speculatiile de orice fel.

Leu: Puterea creativa de care dispuneti va indeamna sa incepeti o activitate noua. Aveti toate sansele de reusita pe plan intelectual si sentimental. Parcurgeti o perioada favorabila inspiratiei artistice, in care imaginatia va stimuleaza creativitatea. Sa nu neglijati odihna.

Mai multe pe eastrolog.ro.





×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close