Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii prind ceva în undiţă, Racii primesc veşti surprinzătoare

Horoscop 22 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii prind ceva în undiţă, Racii primesc veşti surprinzătoare

Horoscop 22 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Este una din acele zile în care ne întrebăm dacă suntem siguri-siguri de ceea ce vrem şi de ce facem.

Horoscop 22 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii prind ceva în undiţă, Racii primesc veşti surprinzătoare
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    22 Noi 2021   •   08:40

Horoscop 22 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 22 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

La Berbeci, sunt mai discreţi astăzi, se implică mai puţin în lucrurile care nu-i privesc şi este mult mai bine aşa. În schimb, reuşesc în afaceri de familie.

Horoscop 22 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, au nevoie de nişte informaţii pentru a rezolva nişte treburi administrative. Poate experimentează lucruri noi sau adâncesc, experimentează ceva ce ştiu, astfel încât să dezvolte informaţia astăzi.

Horoscop 22 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

La Gemeni, banii sunt importanţi, mai mult îi economisesc, dar pot surprinde şi nişte oportunităţi în care nu bagă foarte mulţi bani, dar prind în undiţă ceva.

Horoscop 22 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua poate aduce mult fler, multă intuiţie şi sensibilitate, le pasă de ce se întâmplă în jur. De aceea, dacă mediul este ostil, nu se simt bine, dacă e prietenos, le merge foarte bine. Primesc veşti surprinzătoare şi idei care aduc soluţii.

Horoscop 22 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

La Lei, ziua aduce discreţie, poate e bine să nu iasă în faţă, au şi nevoie de timp pentru a decanta evenimentele din ultima săptămână şi poate că unii încep activitatea ceva mai târziu.

Horoscop 22 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

La Fecioare, sociabilitate astăzi, primesc încurajări, vorbe bune şi sunt încurajate pentru calităţile lor. Primesc şi veşti bune de la cineva din străinătate.

Horoscop 22 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, autoritate astăzi, ştiu ce spun, dar şi ceilalţi ţin cont de sfaturile acestor nativi. Strălucesc astăzi prin experienţa acumulată pe care o împărtăşesc.

Horoscop 22 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, nişte veşti foarte bune sau primite la timp din zona instituţiei la care lucrează sau a sistemului în care îşi duc afacerile. Poate chiar un specialist le dă o îndrumare bună.

Horoscop 22 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, au nevoie de cineva astăzi, să le poarte de grijă, să le dea un sfat bun, o soluţie sau să le pună la adăpost averea, aşa că e bine să ceară sfatul unui specialist sau al pricepuţilor, atunci când e vorba de bani şi sănătate.

Horoscop 22 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

La Capricorni, harta poate aduce un pic mai mult romantism, sunt mai receptivi la nevoile partenerului de viaţă sau ale unei persoane importante pentru ei şi această deschidere le face cinste pentru că li se fac mărturisiri.

Horoscop 22 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, muncă multă astăzi, dar fără să inoveze, lucrează bine şi au rezultate, dacă se ocupă de aspectele pe care le-au mai rezolvat până acum şi se pricep foarte bine. Pot fi apreciaţi şi de şefi.

Horoscop 22 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

La Peşti, ziua aduce intuiţie şi imaginaţie foarte bună, atât în afaceri, cât şi în a citi oamenii, a cântări caracterele. Pot primi şi veşti din străinătate sau de la persoane cu care nu au mai vorbit de mult timp.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close