Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii îşi depăşesc limitele, iar Scorpionii află ceva care îi schimbă

Horoscop 22 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii îşi depăşesc limitele, iar Scorpionii află ceva care îi schimbă

Încăpăţânarea e ruptă din rai, spune aspectul acestei zile, deci, să fim insistenţi pentru a obţine ce ne dorim. O zi foarte specială. Așadar, e bine să fim insistenţi şi puţin încăpăţânaţi pentru a obţine sau pentru a afirma lucruri, pentru că asta este energia zilei şi doar aşa trecem testul acestei zile.

Horoscop 22 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii îşi depăşesc limitele, iar Scorpionii află ceva care îi schimbă
de Georgiana Adam    |    22 Oct 2021   •   09:09

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 22 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Mai ales când e vorba de bani, trebuie să o ţină pe a lor, dar să aibă de asemenea argumente. Pot exista şedinţe importante, sau întâlniri cu şefii.

Horoscop 22 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Ziua aduce discuţii foarte morale. Au nevoie de argumente foarte serioase pentru a lămuri pe cineva, sau într-o dispută destul de importantă. Deci au nevoie de date, de cifre, de martori sau de argumente.

Horoscop 22 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Tensiunile zilei pot fi legate de faptul că cineva pune presiune asupra lor şi îşi dau seama că nu pot schimba opţiunile acelui om, sau modul în care vede lucrurile. Sau poate că nici nu trebuie. Zilele următoare aduc şi alte soluţii. 

Horoscop 22 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Ziua este marcată de influenţa unei persoane asupra lor, care vine cu idei prin învăluire şi rămâne de văzut dacă se lasă fascinaţi, vrăjţi sau nu. Nu e rău că ascultă, dar să aibă timp să cântărească.

Horoscop 22 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Muncă foarte intensă astăzi. Parcă vor să demonstreze ceva, îşi depăşesc nişte limite, e impresionabil ce fac şi rezultatele sunt splendide.

Horoscop 22 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Ziua este marcată şi ea de o reuşită datorită insistenţei, coerenţei cu care lucrează şi se ţin de capul unui om pentru a obţine lucruri.

Horoscop 22 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Insistenţa priveşte mai mult felul în care ştiu, prin învăluire, să convingă pe cineva să facă nişte lucruri care sunt utile atât pentru acea persoană, dar şi pentru colaborare şi relaţie.

Horoscop 22 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

E bine să fie un pic mai atenţi la partener. Trag de limbă, provoacă poate destăinuiri. Au o dispoziţie bună spre sinceritate, dar ceea ce află îi schimbă, îi transformă. 

Horoscop 22 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Muncă astăzi şi grija pentru sănătate. O muncă cu obiective foarte clare, o preocupare pentru rezultate foarte bune. Bani, sau bani cheltuiţi cu rost.

Horoscop 22 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Ziua aduce pasiune, intensitatea unor emoţii şi a unor senzaţii. Sunt pe drumul bun, fac ce le place sau sunt lângă persoana care le place.

Horoscop 22 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Concentrare astăzi şi e bine să fie atenţi la felul în care pierd energie sau câştigă energie, ce le face bine şi ce nu le face bine. Trebuie să îşi cultive mai mult starea de echilibru şi de bine.

Horoscop 22 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pot avea astăzi impact mare în mediul lor, fac lucruri care sunt apreciate, văzute sau sunt importante, sau se pun la o distanţă corectă pentru ei faţă de grup, sau faţă de mediu şi colectivitate.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close