Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii au mult noroc azi, la Capricorni lucrurile se armonizează

Horoscop 23 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii au mult noroc azi, la Capricorni lucrurile se armonizează

Horoscop 23 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi în care poate facem nazuri, pentru că suntem independenţi, avem o personalitate puternică şi trebuie să ne bucurăm de libertate.

Horoscop 23 decembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii au mult noroc azi, la Capricorni lucrurile se armonizează
Sursa foto: Antena 3
23 Dec 2021   •   08:54

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 23 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii pot fi foarte creativi astăzi, cheltuie un pic cam mult, şi timp, şi energie, nu numai bani, dar fac lucrurile aşa cum îşi doresc.

Horoscop 23 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, pot exista mici tensiuni în familie, mai ales dacă li se cere să fie prezenţi sau să facă anumite lucruri de care nu prea au chef sau se mobilizează ei mai greu.

Horoscop 23 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii au tot felul de întâlniri şi discuţii, poate nu toate vorbele le pică foarte bine. Atenţie la indiscreţii, pentru că s-ar putea să daţi de gol pe cineva. Puteţi avea parte de călătorii cu dificultate.

Horoscop 23 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua poate anunţa muncă destul de eficientă, însă trebuie să refuzaţi pe cineva ca să puteţi să vă ocupaţi de ale voastre, iar unii prieteni se pot supăra.

Horoscop 23 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

La Lei, multe emoţii astăzi, lucrurile trebuie să iasă aşa cum îşi doresc, aşa încât poate partenerul de viaţă sau un colaborator să-şi pună pofta în cui, pentru că astăzi este despre voi.

Horoscop 23 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, atenţie la sănătate, s-a cam adunat oboseală, aveţi tot felul de treburi şi de sarcini care trebuie rezolvate, mai ales pentru cei vârstnici.

Horoscop 23 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, ziua ar fi bună din punct de vedere social, întâlnirile sunt plăcute, poate mai plăcut petreceţi timpul în afara casei, iar tendinţa este ca după-amaiză să aveţi ceva mai mult timp şi disponibilitate şi pentru treburile de familie.

Horoscop 23 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, muncă multă sau implicare în tot ce au de făcut în acest moment. Pe de altă parte, tensiunile pot fi generate de faptul că partenerul de viaţă i-ar vrea în altă parte sau făcând altceva. Deci, mici tensiuni conjugale.

Horoscop 23 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, drumuri lungi, unii şi le pregătesc, alţii chiar le fac, însă îşi lasă alte treburi nerezolvate sau amestecă cumva toate sarcinile. E nevoie de un pic mai multă organizare.

Horoscop 23 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii sunt atenţi şi foarte receptivi la cum răspund ceilalţi, la doleanţele şi acţiunile lor, sunt cu ochii pe partener sau pe oamenii importanţi. Spre seară, lucrurile se armonizează mult mai bine.

Horoscop 23 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii sunt foarte sociali şi cu multe acţiuni, activitităţi şi gesturi care îi pot impresiona pe ceilalţi din jur, nu chiar pe toată lumea, pentru că s-ar putea ca cineva din casă să fie un pic nemulţumit de aerele pe care şi le dau Vărsătorii.

Horoscop 23 decembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peştii lucrează rapid şi cu spor, au multe lucruri de rezolvat şi dacă se mobilizează le vor face pe toate cu ceva cheltuială, însă nu financiară, ci multă energie consumată în toate lucrurile pe care le au de făcut.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close