Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 iulie 2021. Săgetătorii se pot îndrăgosti iremediabil, Balanţele găsesc noi prieteni

Horoscop 23 iulie 2021. Săgetătorii se pot îndrăgosti iremediabil, Balanţele găsesc noi prieteni

Horoscop 23 iulie 2021. Nativii din zodia Săgetător s-ar putea îndrăgosti iremediabil, în timp ce Balanţele găsesc noi prieteni chiar şi acolo unde nu se aşteaptă.

Horoscop 23 iulie 2021. Săgetătorii se pot îndrăgosti iremediabil, Balanţele găsesc noi prieteni
Sursa foto: Getty Images | martin-dm
de Georgiana Adam    |    22 Iul 2021   •   14:36

Horoscop 23 iulie pentru Berbec

O zi excelentă pentru a face sport. Nu mai staţi pe canapea şi apucaţi-vă de treabă! Lucrul acesta vă va ajuta să alungați stresul acumulat din ultima perioadă. Este posibil ca astăzi să petreceți mai mult timp în compania prietenilor. 

Horoscop 23 iulie pentru Taur

Astăzi, sunteți suspicioși în ceea ce privește sinceritatea uneia dintre colegele de job. Încercați să nu judecați înainte. Plus de asta, nici nu trebuie să vă încărcați negativ cu problemele din jur. Astăzi, aveți noroc în dragoste și bani.

Horoscop 23 iulie pentru Gemeni

După o lungă perioadă plină de tensiuni, astăzi vă veți bucura că viața a revenit la normal. Cineva din jurul dvs vă va aduce o veste bună. Probabil un nou membru în familie. În viața de cuplu, apar mici tensiuni care se vor rezolva până la finalul zilei.

Horoscop 23 iulie pentru Rac

Racii au o stare de spirit bună. Este timpul să lăsați în urma dvs acele evenimente din viață pe care le-ați considerat greșite. Astrele sunt de partea voastră și vă vor ajuta să uitați de tot ceea ce a fost mai puțin bun în ultima perioadă. În curând vă veți bucura de o vacanță.

Horoscop 23 iulie pentru Leu

Găsiți un loc liniștit, departe de agitația zilnică pentru a vă putea gândi la modul în care doriți să abordați o problemă din viața voastră. Aveți multe opțiuni dacă știți cum să vă evaluați bine abilitățile și puterea. Totul este o chestiune care ţine de modul cum abordaţi problema, e nevoie să fiţi pozitiv.

Horoscop 23 iulie pentru Fecioară

Nu vă va plăcea să faceți față realității unei probleme legate de bani sau proprietăți ori bunuri pe care acum trebuie să le gestionați. Cineva vă poate da o mână de ajutor, însă pentru asta trebuie să întrebați şi să cereţi. Dacă alegeţi să comunicaţi, totul se poate rezolva cu bine.

Horoscop 23 iulie pentru Balanţă

Trebuie să ştiţi că nu sunteţi singur în fața unor probleme care, deși sunt personale, cineva vă poate ajuta să le depășești. Dacă sunteți în căutarea acestui sprijin, astăzi vă veți simți mult mai bine şi veţi primi o mână de ajutor. Nu vă feriți dacă cineva se oferă să vă ajute.

Horoscop 23 iulie 2021 pentru Scorpion

Astăzi veţi reuşi să rezolvaţi o problemă cu care vă confruntaţi de multă vreme şi care v-a dat mari bătăi de cap. Un membru al familiei vă va ajuta cu un indiciu, iar rezolvarea problemei vi se va părea extrem de simplă. Atât de simplă încât vă veţi gândi cum de nu aţi reuşit până acum să treceţi peste situaţia neplăcută. Nu uitaţi să mulţumiţi pentru ajutorul primit.

Horoscop 23 iulie 2021 pentru Săgetător

Veţi găsi curajul necesar pentru a-i spune unei persoane faţă de care aveţi sentimente, de mult timp, ceea ce simţiţi cu adevărat. Nu aţi crezut niciodată că veţi face asta şi v-aţi pus singuri piedică, însă astăzi e momentul să fiţi fericiţi. Fiţi voi înşivă şi spuneţi tot ce aveţi pe suflet!

Horoscop 23 iulie 2021 pentru Capricorn

Un subiect care vă interesează foarte mult vă va ocupa foarte mult timp din această zi. În special, veţi discuta pe reţelele sociale despre subiect şi veţi găsi informaţii extrem de folositoare. Totuşi, încercaţi să vă concentraţi pe ceea ce contează cu adevărat în viaţa voastră.

Horoscop 23 iulie 2021 pentru Vărsător

Veţi ajuta pe cineva, aşa cum faceţi de obicei atunci când întâlniţi o astfel de situaţie, şi veţi fi foarte mulţumiţi de lucrul bun pe care l-aţi făcut. Nu trebuie să aşteptaţi o recompensă de moment, ci aşteptaţi recompensa pe termen lung. Va fi de mare ajutor, chiar dacă acum nu priviţi aşa lucrurile.

Horoscop 23 iulie 2021 pentru Peşti

Faceţi paşi mici pentru a repara o relaţie care s-a rupt cu un membru al familiei. Chiar dacă nu puteţi să faceţi asta singuri, încercaţi să apelaţi la ajutorul unui alt membru al familiei pentru ajutor. Veţi reuşi, dacă vă doriţi din inimă acest lucru.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Interviu cu taximetristul care l-a scos din ţară pe Cătălin Cherecheş
x close