Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii descoperă adevăratele interese ale unora, iar Balanţele trebuie să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii descoperă adevăratele interese ale unora, iar Balanţele trebuie să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Poate puţină încăpăţânare nu strică niciodată, asta mai ales în prima parte a zilei. Uneori putem avea sentimentul că sunt forţate lucrurile. O zi care aduce și bune, și rele. Mintea ne merge, asta este important, dar trebuie să corectăm repede ce ne scapă.

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii descoperă adevăratele interese ale unora, iar  Balanţele trebuie să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    23 Iun 2022   •   09:09

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Se pot confrunta cu unii şefi sau sistemul, nu e neapărat o persoană, o situaţie, sau o instituţie. Trebuie să aibă argumente, însă dacă sunt Gică-Contra. 

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Ziua aduce o informaţie subtilă, legată fie de sănătatea lor, fie de poziţia lor delicată sau nu în sistem, deci trebuie să ştie exact cum să se poziţioneze în ierarhie.

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Delicateţea acestei zile, mai ales în prima parte, este legată de cunoştinţe, relaţii şi prieteni, pentru că descoperă  adevăratele interese ale unora, nedeclerate până acum. 

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

În prima parte a zilei, trebuie să fie un pic atenţi la relaţiile personale. Nu toată lumea îi susţine. Sau, dacă vor să facă lucruri grozave, nu pe toţi îi atinge pozitiv. 

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Ziua poate aduce tensiuni, mai ales la locul de muncă, din cauza cadrului. Deci, dacă vor lucruri noi, vin cu idei ingenioase şi trebuie să le potrivească în aşa fel încât să se descurce şi din punct de vedere administrativ şi juridic.

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Marcajul este mai ales în zona financiară. Așteaptă bani pentru niște, sau vor să facă niște lucruri pentru a obține niște bani, dar trebuie să analizeze mai bine. Chiar vin bani aceea mulți pe care îi visează.

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanţă

Relațiile cu partenerul de viață sau cu niște membri ai familiei. Pot fi tensiuni, mai ales în prima parte a zilei. Dacă lucrurile nu ies la nicio socoteală, rămâne în spre seară și să schimbe dispoziția, sau să vadă lucrurile din altă perspectivă. 

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Muncesc mult și fie nu le place, fie cu risc ceea ce lucrează, pentru că nu e foarte acoperitor juridic, sau nu au toate actele și zic lasă, mai întâi încep și după aia fac un act. Atenție, trebuie rezolvate lucrurile.

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Ziua aduce bucurii de tot felul, sau ei pur și simplu văd partea plină a paharului. Nu-i ține foarte mult. Spre seară trebuie să revină cu picioarele pe pământ.

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Muncă multă și pentru ei. Bani investiți judicios. Spre seară însă, se instalează oboseala.

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Trebuie să fie mai atenți la niște acte în prima parte a zilei, iar după-amiază le scapă ceva. Și poate fi mic, dar important.

Horoscop 23 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Peşti

Preocupare pentru finanțe, în prima parte a zilei, trebuie să se asigure că ceea ce lucrează aduce bani. După-amiază, un prieten e cam neprieten.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close