Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 23 IUNIE. Balanțele sunt pline de încredere, Capricornii sunt foarte satisfăcuți emoțional

HOROSCOP 23 IUNIE. Balanțele sunt pline de încredere, Capricornii sunt foarte satisfăcuți emoțional

HOROSCOP 23 IUNIE. O zi plină de încercări pentru zodii, în care energia se consumă încet încă de la primele ore. Nu uitați să vă urmați visele.

HOROSCOP 23 IUNIE. Balanțele sunt pline de încredere, Capricornii sunt foarte satisfăcuți emoțional
de M.P.    |    23 Iun 2020   •   00:05

HOROSCOP 23 IUNIE Berbec

Veți fi mai puțin realiști  decât în mod normal, dar mai înclinați să discutați cu oamenii din jurul vostru. Sunteți în formă bună, astfel încât să vă puteți bucura de hobby-uri cu ușurință. Folosiți-vă de această energie, testați-vă rezistența.

HOROSCOP 23 IUNIE Taur

Veți primi câteva vești bune. Starea voastră de spirit va fi una determinantă pentru a vă atinge obiectivele, așa că profitați. Faptul că știți drumul vă va permite să vă creșteți moralul. Din punct de vedere fizic, aveți de câștigat din consumul de mai multe lichide pentru a vă fluidiza rinichii.

HOROSCOP 23 IUNIE Gemeni

Nu aveți timpul necesar pentru a vă distanța, așa că va trebui să acționați rapid. Evitați curentul și modificările de temperatură. Trebuie să dormiți pentru a vă reîncărca.

HOROSCOP 23 IUNIE. Cine sunt norocoșii zilei

HOROSCOP 23 IUNIE Rac

Veți primi feedback pozitiv la eforturile de luna trecută. Petrecerile sunt la colț. Aveți motive pentru a sărbători! Bolile psihosomatice și tulburările ușoare de care suferiți sunt cauzate de frustrările voastre. Ar fi o idee bună să le recunoașteți și să abordați problema la sursă.

HOROSCOP 23 IUNIE Leu

Raționamentul dvs. vă va scoate dintr-o situație dificilă. Trebuie să vă temperați mișcările și veți evita astfel să fiți slăbiți și să aveți probleme. Încercați activități bazate pe apă pentru a vă descărca de stres.

HOROSCOP 23 IUNIE Fecioară:

Această zi vine sub semnul familiei și al grupurilor. Acesta este cel mai bun loc pentru a vă reîncărca bateriile. Starea voastră emoțională vă conduce vitalitatea mai mult decât de obicei. Întoarceți-vă către alții și încercați să comunicați.

HOROSCOP 23 IUNIE Balanță: 

Veți avea încredere în voi și simțiți o nevoie tot mai mare de a vă realiza visele. Vă aflați într-o formă de vârf și vă controlați energia cu mai multă pricepere decât cei din jur.

HOROSCOP 23 IUNIE Scorpion:

Vă veți putea exprima spontan și cu mai multă libertate. Aceasta este o ocazie pe care nu trebuie să o ratați. Viața voastră sentimentală vă va domina și vă va echilibra nivelul de energie. Aratați-vă așa cum sunteți, împreună cu nevoile voastre reale.

HOROSCOP 23 IUNIE Săgetător:

Veți vedea clar care sunt cu adevărat intențiile anumitor persoane. Apoi, va trebui să vă descoperiți care sunt ale dvs. și asigurați-vă că le veți face atunci când veți afla. Aveți probleme pentru a menține ritmul, puțin aer proaspăt vă poate ajuta să vă reîncărcați bateriile.

HOROSCOP 23 IUNIE Capricorn:

Intrați într-o nouă rundă, în care viața voastră emoțională vă va aduce cea mai mare satisfacție. Așa că fiți receptivi! Îndoielile pe care le aveți vă seacă energia, atunci când nu aveți ce să faceți. Obțineți puțin spațiu și încearcați să fiți mai optimiști.

HOROSCOP 23 IUNIE Vărsător:

Simțiți nevoia să vă concentrați asupra a ceea ce este esențial și mult mai serios decât de obicei, cu un motiv întemeiat. Va trebui să arătați că sunteți capabil să improvizați, nu dați înapoi.

HOROSCOP 23 IUNIE Pești:

Relația voastră cu copiii și tinerii vă ridică starea de spirit. Să vă puneți o mască nu vi se potrivește. Dacă ieșiți, fiți realiști și nu presupuneți că sunteți invincibili ... Există semne că vă lipsesc vitaminele.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close