Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii sunt afectaţi de Mercur retrograd, Peştii au fler şi le iese totul

Horoscop 23 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii sunt afectaţi de Mercur retrograd, Peştii au fler şi le iese totul

Horoscop 23 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Este ziua care ne testează temerile şi nu trebuie să ne fie frică de nimic, lucrurile nu sunt neapărat cum le simţim noi în acest moment. E bine să lăsăm să treacă un pic de timp pentru a fi mai înţelepţi.

Horoscop 23 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii sunt afectaţi de Mercur retrograd, Peştii au fler şi le iese totul
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    23 Mai 2022   •   08:42

Horoscop 23 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 23 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii află nişte informaţii şi poate că sunt surprinşi de ce se spune despre diverse persoane sau ce se întâmplă în jurul lor. Deocamdată, discreţie.

Horoscop 23 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, în relaţiile cu cunoştinţele sau cu prietenii din mediul în care ei se scaldă social este posibil să descopere că nu toată lumea le e prietenă şi că poate unii au alte intenţii decât de clare analize.

Horoscop 23 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, riscă să fie într-o situaţie unde trebuie să ia decizii sau să-şi puncteze o poziţie care nu prea le convine, aşa încât dacă ar putea să amâne un răspuns, că tot e Mercur retrograd, ar fi mai bine decât să ia atitudine acum.

Horoscop 23 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, discuţii morale, întorc problema pe toate feţele, şi nu numai din punct de vedere economic sau financiar îi interesează, ci şi sufleteşte sau moral, aşa că îşi spun opinia.

Horoscop 23 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

La Lei, tot felul de calcule financiare pe care şi le fac, au şansa să câştige sau să piardă dacă fac într-un fel sau în alt fel cu o anumită persoană într-o anumită colaborare. Deocamdată sunt foarte buni contabili şi vor să câştige.

Horoscop 23 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

La Fecioare, ziua poate aduce întâlniri unde fac politică sau ştiu că trebuie să se poarte într-un anumit fel ca lucrurile să iasă bine şi atunci sunt foarte atenţi la greşeli şi iese în stilul lor.

Horoscop 23 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele muncesc astăzi, dar nu singure, ci alături de persoane pe care trebuie să le îndrume, să le sfătuiască, să le dădăcească şi nu trebuie să se enerveze, pentru că nu toată lumea ştie totul dintr-o dată.

Horoscop 23 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Scorpionii sunt emotivi astăzi şi poate că se tem de consecinţele, efectele unor gesturi şi nu ştiu dacă să le facă, să nu le facă, cine ce zice, să aibă mai multă îndrăzneală şi să fie sinceri.

Horoscop 23 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Săgetătorii au şi ei preocupări legate de sănătate sau de propriul lor confort. Poate nu se implică prea mult în treburile din afară şi asta este foarte bine pentru că au mai mult succes în casă sau în biroul lor.

Horoscop 23 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii discută mult şi sunt foarte atenţi la nuanţe, la fineţuri, cine ce vrea să spună, citesc gesturile. Tocmai de aceea poate se prind înaintea altora.

Horoscop 23 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, banii astăzi sunt în discuţie, dar nu vor să se obosească pentru ei. Vor cumva să găseacă o soluţie comodă pentru ei şi o vor găsi.

Horoscop 23 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, ziua aduce foarte mult fler, foarte multă intuiţie, trebuie să-şi asculte sufletul, pentru că sunt foarte bine ghidaţi, mai ales în legătură cu păreri, impresii pe care le au alţii despre unele persoane. Nu trebuie să-şi facă astfel de păreri după alţii.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close