Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 noiembrie 2018. Berbecii vor depăşi orice hop, Taurii sunt pe drumul cel mai sigur către o victorie

Horoscop 23 noiembrie 2018. Berbecii vor depăşi orice hop, Taurii sunt pe drumul cel mai sigur către o victorie

Horoscop 23 noiembrie 2018. Berbecii vor depăşi orice hop, Taurii sunt pe drumul cel mai sigur către o victorie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    22 Noi 2018   •   17:56

Horoscop 23 noiembrie Berbec. Uneori, cu cât te străduieşti mai mult să depăşeşti un impas, cu atât el devine mai puternic şi mai greu de trecut, dar nu te lăsa păgubaş. Insistă, pentru că este o probă de încercare pentru a-ţi testa şi tu limitele, pentru a demonstra că eşti capabil de mari reuşite, chiar şi când pare mai complicată, şi că dacă-ţi pui voinţa la treabă, depăşeşti orice hop. Da, poate acum pe loc pare un moment dificil, dar dacă nu ai avea parte de aşa ceva cum ţi-ai da seama cât de pregătit eşti, cât de ambiţios eşti, cât de bine poţi trece marile piedici ale vieţii? Pune-ţi, deci, ambiţia la treabă şi vei reuşi mai bine decât crezi!

Horoscop 23 noiembrie Taur. Lucrurile merg ca la carte şi ai toate motivele de bucurie când vezi ce bine se aşează toate la locul potrivit. Eşti pe drumul cel mai sigur către o victorie de toată frumuseţea, dar trebuie să recunoşti că ceea ce a stat la baza acestei reuşite a fost numai gândirea ta pozitivă. Ai avut încredere totală că vei reuşi, că vei ajunge la acest scop, şi iată că intuiţia te-a dus direct la ţinta ta supremă. Ai numai motive de satisfacţie şi de mândrie personală pentru ceea ce ai construit, deci laudă-te lumii, pentru că ai cu ce! Nu e infatuare, nu e orgoliu, ci e un sentiment de totală fericire că ai ajuns aici, deci de ce nu te-ai lăuda cu asta?

Horoscop 23 noiembrie Gemeni. O vreme, lucrurile au evoluat lent şi sigur într-o direcţie promiţătoare încât erai obişnuit cu acest ritm scăzut, care îţi convenea de minune, dar azi au căpătat un ritm nou: faci un salt mare înainte. Te ia un pic prin surprindere, pentru că ţie îţi plac lucrurile care evoluează încet, dar vei vedea că această evoluţie rapidă e binevenită, pentru că te duce mai repede la scopul visat. E semn că ai muncit suficient până aici iar acum intri pe ultima turnantă înainte de marele succes, şi ca la ultima sută de metri e normal ca şi viteza să crească semnificativ. Profită de acest vânt prielnic şi trage tare: eşti tot mai aproape de materializarea unui vis!

Horoscop 23 noiembrie Rac. Eşti parte dintr-un întreg, ca atare nu încerca să te separi de restul lumii, pentru că numai printre oameni poţi da randament maxim. Schimbul de idei, cooperarea, dialogul sunt toate la cote înalte acum, pentru că ai ocazia de a-ţi expune şi tu punctele de vedere foarte bine argumentate, dar afli şi o mulţime de informaţii interesante de la ceilalţi. Dacă ţi-ai uni forţele cu cei care ţi se alătură acum, rezultatele ar fi excelente, ca atare nu face opinie separată, ci stai laolaltă cu un grup de oameni care te completează de minune, care gândesc la fel ca tine, care participă umăr la umăr la un interes comun.

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac astre
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close