Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii ar trebui să își ajusteze onorariile, Capricornii schimbă destinul profesional

Horoscop 23 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii ar trebui să își ajusteze onorariile, Capricornii schimbă destinul profesional

Horoscop 23 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii ar trebui să își ajusteze onorariile, Capricornii schimbă destinul profesional
23 Noi 2018   •   09:07

HOROSCOP. Este Lună plină sub marcajul Săgetătorului, ceea ce înseamnă că trebuie să fim atenți la semne, spune astrologul Camelia Pătrășcanu. 

HOROSCOP. Berbec - Pot primi vești care îi surprind. Este posibil ca un prieten să se răzgândească și să le dea peste cap o călătorie.
HOROSCOP. Taur - Cu banii au de-a face astăzi. Nu vin de la o persoană de la care trebuiau să vină, așa că trebuie să își facă alte calcule.
HOROSCOP. Gemeni - Pot fi surprinși de reacția partenerului de viață și asta înseamnă că și ei trebuie să își schimbe atitudinea. Se lămuresc în legătură cu o problemă neașteptată.
HOROSCOP. Rac - Atenție la sănătate, prea mult efort în ultima perioadă. Reorganizare și regândire a activității profesionale. 
HOROSCOP. Leu - Emoții, sentimente. Trebuie să știe cum să se poziționeze în relația sentimentală și poate este timpul să dea mai mult.
HOROSCOP. Fecioară - Primesc vești despre o posibilă promovare în carieră, dar nu sunt sigure pe ele. Trebuie să se gândească.
HOROSCOP. Balanță - Discuții, unele cu iz juridic. E bine să aibă tact și să mai lase de la ele.
HOROSCOP. Scorpion - Banii sunt vizați astăzi, vor mult, dar ar trebui să își ajusteze onorariile.
HOROSCOP. Săgetător - Se autoevaluează, mai ales că în ultima vreme au încasat multe reproșuri.
HOROSCOP. Capricorn - Vorbim de reorganizări la locul de muncă. Veștile care vin astăzi sunt foarte importante pentru că schimbă destinul profesional.
HOROSCOP. Vărsător - Trebuie să se reapropie, trebuie să înțeleagă o persoană apropiată de lângă ei.
HOROSCOP. Pești - O mare oportunitate se ivește și trebuie să profite de ea. 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu zodii
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close