Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele au o zi de glorie, iar Peştii îşi pun sufletul şi ideile în ordine

Horoscop 23 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele au o zi de glorie, iar Peştii îşi pun sufletul şi ideile în ordine

Evenimentele acestei după-amieze ne corectează sau ne conduc destinul într-un mod benefic. Cumva, simţim că ne-am coagulat şi suntem pe drumul nostru. O zi foarte bună, mai ales după-amiaza, care cumva ne ghidează destinul pe o cale constructivă.

Horoscop 23 octombrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele au o zi de glorie, iar Peştii îşi pun sufletul şi ideile în ordine
de Georgiana Adam    |    23 Oct 2021   •   09:14

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 23 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Primesc nişte informaţii de la o persoană foarte pregătită, sau sunt foarte credibile aceste informaţii şi asta le dă o imagine despre ce să facă mai târziu.

Horoscop 23 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Primesc nişte bani astăzi şi e posibil chiar azi să îi bage în buzunar, sau în tot cazul au nişte motive să creadă că în curând vor ajunge în buzunarul lor. Oricum, reuşite şi realizări.

Horoscop 23 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Ziua aduce coerenţă. Ştiu cine sunt şi ce au de făcut. Au dintr-o dată claritate, nu mai ezită şi pe termen lung pot avea claritate în legătură cu un proiect sau cu o acţiune care e decisivă.

Horoscop 23 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Ziua este aducătoare de împăcare, vindecare, se rezolvă cumva nişte lucruri, poate chiar fără să facă nimic.

Horoscop 23 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Ziua aduce speranţe, reuşite, se vorbeşte mult de viitor, de planuri, de proiecte. Întâlnirea cu o persoană însă bazată pe ceea ce face, pregătită, de încredere, poate mai în vârstă, este estenţială astăzi.

Horoscop 23 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Au o zi de glorie, de reuşită. Impresionează prin ceea ce fac, ceea ce sunt, ceea ce spun, sau îşi asumă o poziţie foarte fermă.

Horoscop 23 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pot rezolva o problemă juridică de acte. Ajung la o informaţie, discută cu o persoană foarte informată, reuşesc la un examen sau o discuţie test.

Horoscop 23 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Ziua este aducătoare de spor şi de belşug, chiar şi acolo unde credeau că pierd sau că nu mai aşteaptă nimic bun. Iată că această zi, mai ales după-amiaza aceasta poată să aducă o reuşită, un succes, o degajare materială finaciară.

Horoscop 23 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Au o rezolvare de imagine. Discuţiile sunt bune şi poate că au curajul să mărturisească cu sinceritate nişte lucruri, să spună nişte adevăruri într-un mod care poate fi primit de către celălalt. Pe de altă parte au întâlniri cu prietenii, invitaţii foarte frumoase.

Horoscop 23 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Muncesc de rup, dar au rezultate foarte bune pe hartă. Poate nu îi interesează banii, deşi apar pe harta lor, cât să fie confirmaţi, ca toată lumea să vadă că ei sunt pricepui şi buni. Minunată zi de reuşită financiară şi profesională. 

Horoscop 23 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Au idei şi chef de lucru şi din aceste idei pot întoarce nişte situaţii în avantajul lor, dar şi nu numai al lor, ci şi al tuturor celor care participă la o acţiune.

Horoscop 23 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Au mai multă stabilitate şi coerenţă astăzi, poate pentru că îşi pun sufletul şi ideile în ordine, sau primesc un sprijin, un ajutor şi un sfat de la cineva. Pare că sprijinul familiei e important astăzi, îl primesc şi ştiu să îl folosească. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close