Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 23 octombrie 2019: Zodia care va avea o zi plină de zâmbete şi distracţie

HOROSCOP 23 octombrie 2019: Zodia care va avea o zi plină de zâmbete şi distracţie

HOROSCOP 23 octombrie 2019: Zodia care va avea o zi plină de zâmbete şi distracţie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    22 Oct 2019   •   21:01

Horoscop 23 octombrie Berbec

Vei cunoaşte o persoană care te va ajuta să progresezi în carieră. Veştile bune pe care le vei primi azi te vor încărca cu energie pozitivă, motiv pentru care nimic nu  îţi poate ruina starea de spirit.

Horoscop 23 octombrie Taur

O să te întâlneşti cu nişte oportunităţi şi nu prea ştii ce decizie trebuie să iei în privinţa lor. În orice caz, încearcă să nu iei decizii în grabă, ci analizează foarte bine avantajele şi dezavantajele oferite.

Horoscop 23 octombrie Gemeni

Ziua de azi va fi plină de romantism, asta în condiţiile în care eşti implicat într-o relaţie. În caz contrar, iubirea ar putea să apară în cele mai neaşteptate locuri, de exemplu într-un magazin sau în parc.

Horoscop 23 octombrie Rac

Este posibil să te întâlneşti cu nişte prieteni vechi pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Ziua de azi se anunţă a fi plină de zâmbete şi distracţie. De asemenea, există şansa să cunoşti oameni noi.

Horoscop 23 octombrie Leu

Te simţi atras de o anumită persoană, de ceva timp, iar astăzi capeţi curajul necesar pentru a discuta cu ea. Abia acum o să îţi dai seama dacă ar putea urma o relaţie sau este doar o atracţie fizică.

Articolul integral pe www.jurnalul.antena3.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii zodiac astre astrologie
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close