Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Leii își încarcă bateriile, Săgetătorii primesc un sfat util

Horoscop 23 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Leii își încarcă bateriile, Săgetătorii primesc un sfat util

Horoscop 23 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Spirit certăreț astăzi, pentru toată lumea. Și asta, mai ales, pentru că e vorba nu doar de demnitate și adevăr, ci și de bani. O zi un pic complicată, suntem sensibili toți. Ne prinde bine un gest frumos, așa încât și noi trebuie să ne purtăm frumos cu ceilalți ca să primim atenție.

Horoscop 23 septembrie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Leii își încarcă bateriile, Săgetătorii primesc un sfat util
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Sep 2021   •   08:51

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 23 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii sunt foarte reactivi, au un cuvânt aspru de spus. Au și reacții pe care nu le controlează foarte bine, în special dacă au sentimentul că sunt duși cu preșul sau păcăliți.

Horoscop 23 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, prima parte a zilei este uluită de ce se întâmplă sau ce zic alții. Însă, după prânz, își vin în fire și dau replica.

Horoscop 23 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii pot plăti oale sparte astăzi, ale propriilor greșeli dar și ale altora, sau ale unor evaluări greșite pe care le-au făcut în legătură cu persoanele și situațiile. Așa încât ziua ar aduce corecții sau mintea de pe urmă.

Horoscop 23 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci ziua este marcată de tensiuni, cu autoritățile, cu șefii sau cu persoane mai încăpățânate. După-amiază este și ea tensionată și, cumva, nu prea sunt în chef sentimental sau amoros, deși exact asta ar fi remediul la final de zi.

Horoscop 23 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei tensiunile de peste zi pot fi marcate de certuri efervescente, se spun foarte multe lucruri, dar sincere și măcar este bine că se lucrează cu cărțile pe față. Indispoziții spre seară dar, dacă cină este liniștită și romantică, își încarcă bateriile.

Horoscop 23 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, multă bătaie de cap. În special în a doua jumătate a zilei, în legătură cu normele, actele și banii. Cumva, banii trebuie foarte bine gândiți, din punct de vedere juridic, ca să ajungă în buzunarul lor. Și trebuie să speculeze orice fel de atu, de avantaj pe care îl au în acest moment, pentru a obține acei bani.

Horoscop 23 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanțe, multe tensiuni, în special după prânz, privind câștigurile, banii sau ideea de siguranță. Pot avea sentimentul că persoană de lângă ei sau colaboratorul cel mai apropiat nu este o persoană sigură. Se răzgândește, e năzuroasă sau, din diverse privini, nu mai poate să facă ce au promis. Și că depind de această persoană, ceea ce este supărător.

Horoscop 23 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni vorbim de o zi care poate aduce tensiuni și conflicte, mai ales spre seară. Și asta pentru că izbucnesc deodată. Deși au Venus în zodia lor și ar trebui să aibă tact, izbucnesc la iritare.

Horoscop 23 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, atenție la sănătate, mai ales după prânz. Niște excese care se plătesc sau niște analize care nu sunt prea bune. Așa că un prieten sau sfatul cuiva poate să le fie de folos.

Horoscop 23 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, sunt grijulii cu copiii lor și interesați de viitorul copiilor lor, cei care sunt părinți. Alți Capricorni au grijă de proiectele lor că de copii și sunt nevoiți, mai ales spre seară, dacă vor să meargă mai departe cu un proiect trebuie să facă niște schimbări și adaptări la vremuri.

Horoscop 23 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, indispoziții în casă și cămin. O stare de energie care nu le este foarte prielnică. Au de analizat ce fac greșit, astfel încât să își poarte mai bine de grijă. Discuții în familie pentru tot felul de treburi practice.

Horoscop 23 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Pești ziua poate aduce tensiuni sentimentale. Mai ales dacă se simt ținuți la distanță de persoană iubita, sau chiar este o despărțire acum, din diverse cauze. Și au nevoie de duioșie și tandrețe, semne de iubire.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close