Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 24 aprilie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au nevoie de autoritate la locul de muncă

HOROSCOP 24 aprilie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au nevoie de autoritate la locul de muncă

HOROSCOP 24 aprilie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au nevoie de autoritate la locul de muncă
24 Apr 2018   •   09:21

HOROSCOP 24 aprilie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. O zi a orgolilor astăzi. E bine că suntem pretențioși, avem demnitate, avem verticalitate, numai că uneori depășim măsura.

HOROSCOP 24 aprilie Berbec: Este posibil pentru că Luna se află în Leu să fiți un pic exagerați, să vă dați prea multă importanță și să neglijați în felul acesta și drepturiule celorlalți. Cineva vă bate obrazul.

HOROSCOP 24 aprilie Taur: Pot fi discuții aprinse în familie legate de drepturi, drepturi financiare sau altfel de drepturi și poate unii dintre voi cred că nu le sunt respectate aceste drepturi, partenerul de viață, credeți voi, trage cam mult în partea lui.

HOROSCOP 24 aprilie Gemeni: Întâlniri de tot felul. Sunt atât de preocupați de întâlniri și să dea bine la public încât neglijează munca și nu respectă un timing sau un deadline.

HOROSCOP 24 aprilie Rac: Este o zi a banilor și astăzi, cheltuiți. Fiți atenți pe ce dați banii pentru că s-ar putea să nu se justifice. Așa că fiți puțin mai vigilenți, mai ales dacă luați electrocasnice.

HOROSCOP 24 aprilie Leu: Orgolii, au chef să fie lăsați în pace să nu facă nimic sau să facă lucrurile în felul lor, uneori se poate, alteori nu, pentru că la muncă e nevoie de muncă asiduă și rigurozitate.

HOROSCOP 24 aprilie Fecioară: Un pic atenție la sănătate pentru astăzi, oboseala din ultima vreme își spune cuvântul sau poate nu aveți chef să vă mobilizați, să faceți ceea ce trebuie. Se mai întâmplă și așa ceva.

HOROSCOP 24 aprilie Balanță: Prieteni, e nevoie de ei astăzi, nu aveșți voie să cheltuiți, mai ales să împrumutați bani pentru că nu se mai întorc sau nu vin în condițiile așteptate.

HOROSCOP 24 aprilie Scorpion: Cariera este vizată de Luna în Leu, trebuie să aveți autoritate, să bateți cu pumnul în masă și să puneți piciorul în prag. da, milităria trebuie dată jos din pod.

HOROSCOP 24 aprilie Săgetător: Este vorba de relații suspuse sau relații cu persoane pretențioase care așteaptă să vă țineți cuvântul, să fiți morali, să fiți corecți, pentru că vor pleca urechea la bârfe.

HOROSCOP 24 aprilie Capricorn: Este vorba de bani, dar mai mult de banii partenerului. Partenerul așteaptă încurajare și poate simte nevoia să discute cu Capricornii despre planurile profesionale.

HOROSCOP 24 aprilie Vărsător: Faimă, popularitate, este foarte important să facă impresie bună și se străduiesc în sensul acesta. Tind să/și exagereze meritele.

HOROSCOP 24 aprilie Pești: Muncă astăzi, o muncă foarte bună, dar care aduce o schimbare sau muncă inspirată de o schimbare, o modificare a orarului de muncă sau a activității care este de bun augur.

 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close