Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 24 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Balanţele se sacrifică pentru alţii, Leii descoperă scurgeri financiare

Horoscop 24 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Balanţele se sacrifică pentru alţii, Leii descoperă scurgeri financiare

Horoscop 24 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Este o zi foarte bună, muncim şi avem spor, numai că nu ne putem teme de unele riscuri.

Horoscop 24 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Balanţele se sacrifică pentru alţii, Leii descoperă scurgeri financiare
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    24 Aug 2021   •   08:49

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 24 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii pot fi îngrijoraţi că ceva la locul de muncă le scapă, chiar dacă sunt mobilizaţi. Poate din cauza altcuiva pot greşi.

Horoscop 24 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, mai ales în relaţiile de dragoste, sentimentale sau de încredere, pot simţi că deşi dăruiesc totul nu este acceptat sa nu se răspunde cum ar vrea.

Horoscop 24 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii au răspunderi mari şi pot să se teamă de riscuri, de aceea unii pot refuza anumite sarcini, alţii, dimpotrivă se întăresc şi merg mai departe.

Horoscop 24 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, nu toate principiile lor de viaţă, concepţiile, convingerile, mai ales morale, după care se ghidează, sunt acceptate de toţi cei din jur, precum discuţii despre adevăruri, dreptate.

Horoscop 24 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Leii pot constata că deşi sunt mobilizaţi, muncesc bine şi câştigă bani, totuşi există şi scurgeri financiare sau pierd cumva şi trebuie să acopere acele fisuri.

Horoscop 24 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarelor le pasă foarte mult de felul în care sunt privite de ceilalţi, sunt hotărâte să facă treabă bună şi sunt perfect mobilizate, dar poate critica lor, observaţiile pe care le fac displac cuiva.

Horoscop 24 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

La Balanţe, la locul de muncă pot avea sentimentul că se sacrifică pentru alţii şi că trebuie să ia din urmă ce nu s-a făcut. Aşa stau lucrurile, iar cineva trebuie să corecteze. Atenţie şi la sănătate.

Horoscop 24 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, mai ales în relaţiile de încredere, de apreciere şi sentimentale, pot simţi că li se cere prea mult sau că trebuie să promită lucruri mari, pentru ca cineva să le dea atenţie. Este şi una din acele zile în care trebuie să acorde libertate copiilor.

Horoscop 24 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii sunt lideri şi au o hartă foarte bună în acest moment să conducă lucrurile, însă neglijează familia şi poate acolo cineva se plânge şi trebuie să se ocupe şi de acele aspecte.

Horoscop 24 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, este una din acele zile în care pot fi nemulţumiţi sau stânjeniţi de anumite rigori administrative, trebuie să facă acte şi se încurcă puţin în birocraţie, dar până la urmă o scot la capăt.

Horoscop 24 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii ştiu că pot face bani, dar pot şi pierde bani, dacă nu se mobilizează şi nu lucrează. Fac bani, dar mai mult ca să acopere nişte găuri şi, oricum, depind şi de alţii pentru a fi productivi financiar.

Horoscop 24 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, ziua aduce foarte mult fler şi intuiţie, ştiu ce se aşteaptă de la ei şi sunt tentaţi să livreze exact ce aşteaptă ceilalţi, dar poate se trădează pe sine sau îşi dau seama că trebuie să se pună într-o lumină nu foarte favorabilă.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close