Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 24 august. Suntem implicați și avem inițiative. Două zodii au un risc ridicat pentru accidente

Horoscop, 24 august. Suntem implicați și avem inițiative. Două zodii au un risc ridicat pentru accidente

Horoscop, 24 august. Suntem implicați și avem inițiative. Două zodii au un risc ridicat pentru accidente
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
24 Aug 2017   •   07:58

Horoscop, 24 august. Configurația astrală a zilei de azi este marcată de cuadratura Venus-Uranus. În plan profesional și în domeniul afacerilor, acest aspect induce o tendință către inițiative personale și acțiuni individuale. În plan sentimental este de așteptat să se manifeste o dorință de libertate, de nou, de aventură. Relațiile fragile ar putea fi puse la încercare. În cazul relațiilor solide nu se întrevăd probleme majore, iar eventualele tensiuni pot fi disipate prin activități noi, incitante, care sparg monotonia.

Berbec

Horoscop, 24 august. La locul de muncă sau în afaceri puteți avea realizări frumoase dar nu este exclus să aveți de muncă mai mult decât v-ați așteptat. Un coleg sau un partener invidios ar putea încerca să vă implice într-o ceartă. Nu vă lăsați provocat! Este posibil ca partenerul de viață să fie nemulțumt din cauza că în ultima vreme nu ați acordat suficientă atenție căminului. V-ar prinde bine o ieșire în doi, într-un loc interesant.

Taur

Horoscop, 24 august. În activitatea profesională sau în afaceri este posibil să întâmpinați dificultăți din cauză că un coleg sau un partener nu și-a respectat o promisiune. Dacă aveți de cumpărat un obiect de valoare, ar fi bine să nu vă grăbiți, fiindca azi aveți tendința de a cheltui prea mult sau de a acționa sub impulsul momentului. În partea a doua a zilei, evitați călătoriile, fiindcă există un risc de accidente și sunteti predispus la probleme de sănătate.

Gemeni

Horoscop, 24 august. Dacă plecați într-o călătorie, vă sfătuim să fiți prudent și să nu vă grăbiți. Există riscul să fiți implicat într-un accident de circulație. Astăzi ar fi bine să evitați discuțiile importante în plan profesional sau în afaceri, pentru că se pare că nu sunteți în cea mai bună formă și riscați să luați decizii dezavantajoase. În a doua parte a zilei puteți petrece momente plăcute împreună cu prietenii. Nu vă neglijați partenerul de viață!

Rac

Horoscop, 24 august. Este posibil ca familia sa nu fie de acord cu intentia dumneavoastra de a face un imprumut pentru rezolvarea unei probleme din locuinta. Va sfatuim sa tineti cont ca nu este o zi buna pentru a lua decizii in chestiuni financiare. Relatia cu partenerul de viata ar putea fi tensionata din cauza unei divergente de opinii cu privire la un grup de prieteni. Ar fi bine sa nu va sustineti punctul de vedere cu incapatanare. Seara este favorabila activitatilor recreative mai putin obisnuite.

Leu

Horoscop, 24 august. In prima parte a zilei este posibil sa incasati o suma importanta. Ar putea fi vorba despre recuperarea unei datorii despre sau un credit pe care l-ati solicitat de curand. Azi este posibil sa nu fiti in cea mai buna forma intelectuala si sa aveti dificultati de concentrare. Prin urmare, ar fi de preferat sa amanati negocierile si deciziile importante in plan profesional sau in afaceri. Spre seara se intrevede o scurta calatorie in interesul familiei, impreuna cu partenerul de viata.

Mai multe pe eastrolog.ro.

×
Subiecte în articol: zodiac zodii previziuni astrale Horoscop
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close