Antena 3 Horoscop Horoscop 24 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii trebuie să fie prudenți. Săgetătorii impresionează

Horoscop 24 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii trebuie să fie prudenți. Săgetătorii impresionează

24 Ian 2019   •   11:13
Horoscop 24 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii trebuie să fie prudenți. Săgetătorii impresionează

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de joi.

HOROSCOP Berbec - au o zi în care colaborarea cu ceilalți este foarte importantă, dar și sensibilă. Trebuie să fie foarte atenți la modul în care își spun punctele de vedere.

HOROSCOP Taur - sunt imaginativi și au chef să fie lăsați în ritmul lor pentru a rezolva lucrurile. S-ar putea să se supere dacă cineva îi deranjează sau dacă simt că pierd pe mâna altcuiva.

HOROSCOP Gemeni - mai prudenți. Astrele le recomandă să fie mai atenți la propriile lor greșeli și să critice mai puțin.

HOROSCOP Rac - discută mai mult despre modul în care trebuie să se rezolve niște probleme. Își vor bate capul cu acte, dar cineva îi ajută.

HOROSCOP Leu - sunt atenți la bani, care vin numai din muncă sau din felul în care își organizează munca. Vor fi tentați să cheltuiască, deși nu este deloc bine. 

HOROSCOP Fecioară - sunt intuitive. Au fler și e bine să se lase ghidat de el. Experiența profesională le spune cum e mai bine să acționeze în anumite situații.

HOROSCOP Balanță - o zi cu multă muncă în folosul alotra. Au senzația că sunt cam sacrificate. Lucrul acesta ăi plictisește pentru că se întâmplă de prea multă vreme.

HOROSCOP Scorpion - prieteniile sunt foarte valoroase astăzi. Primesc sfaturi foarte bune, ar trebui să le urmeze.

HOROSCOP Săgetător - impresionează prin precizie, exactitate și responsabilitate. De aceea șefii îi pot aprecia și lăuda astăzi.

HOROSCOP Capricorn - au de rezolvat niște probleme ce nu le pot da de capăt singuri. De aceea stau prin fața birourilor, care nu se deschid foarte ușor.

HOROSCOP Vărsător - sunt foarte calculați. Nu trebuie să piardă nici timp, nici energie. De aceea astăzi cântăresc ce e bun și util și ce nu.

HOROSCOP Pești - au o zi bună în care le sunt remarcate calitățile profesionale. Sunt foarte atenți și nu vor să riște.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu zodii astre
Parteneri
x close