Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 24 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii trebuie să fie prudenți. Săgetătorii impresionează

Horoscop 24 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii trebuie să fie prudenți. Săgetătorii impresionează

Horoscop 24 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii trebuie să fie prudenți. Săgetătorii impresionează
24 Ian 2019   •   11:13

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de joi.

HOROSCOP Berbec - au o zi în care colaborarea cu ceilalți este foarte importantă, dar și sensibilă. Trebuie să fie foarte atenți la modul în care își spun punctele de vedere.

HOROSCOP Taur - sunt imaginativi și au chef să fie lăsați în ritmul lor pentru a rezolva lucrurile. S-ar putea să se supere dacă cineva îi deranjează sau dacă simt că pierd pe mâna altcuiva.

HOROSCOP Gemeni - mai prudenți. Astrele le recomandă să fie mai atenți la propriile lor greșeli și să critice mai puțin.

HOROSCOP Rac - discută mai mult despre modul în care trebuie să se rezolve niște probleme. Își vor bate capul cu acte, dar cineva îi ajută.

HOROSCOP Leu - sunt atenți la bani, care vin numai din muncă sau din felul în care își organizează munca. Vor fi tentați să cheltuiască, deși nu este deloc bine. 

HOROSCOP Fecioară - sunt intuitive. Au fler și e bine să se lase ghidat de el. Experiența profesională le spune cum e mai bine să acționeze în anumite situații.

HOROSCOP Balanță - o zi cu multă muncă în folosul alotra. Au senzația că sunt cam sacrificate. Lucrul acesta ăi plictisește pentru că se întâmplă de prea multă vreme.

HOROSCOP Scorpion - prieteniile sunt foarte valoroase astăzi. Primesc sfaturi foarte bune, ar trebui să le urmeze.

HOROSCOP Săgetător - impresionează prin precizie, exactitate și responsabilitate. De aceea șefii îi pot aprecia și lăuda astăzi.

HOROSCOP Capricorn - au de rezolvat niște probleme ce nu le pot da de capăt singuri. De aceea stau prin fața birourilor, care nu se deschid foarte ușor.

HOROSCOP Vărsător - sunt foarte calculați. Nu trebuie să piardă nici timp, nici energie. De aceea astăzi cântăresc ce e bun și util și ce nu.

HOROSCOP Pești - au o zi bună în care le sunt remarcate calitățile profesionale. Sunt foarte atenți și nu vor să riște.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu zodii astre
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close