Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 24 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele bifează o victorie personală, Capricornii reuşesc în ce şi-au propus

Horoscop 24 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele bifează o victorie personală, Capricornii reuşesc în ce şi-au propus

Foarte multă disciplină ne cere ziua de astăzi, aşa că trebuie să ne conformăm, pentru că Luna este în zodia Fecioarei. În rest, o zi spornică pentru toată lumea, dacă ne este mintea la treabă, nu la distracţie.

Horoscop 24 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele bifează o victorie personală, Capricornii reuşesc în ce şi-au propus
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    24 Iul 2020   •   08:45

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat miercuri, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec - pot exista discuţii cu autorităţile, cu şefii, dar ele sunt foarte constructive, mai ales dacă nu vorbesc emoţional, ci pe cife şi date.

Taur - ziua aduce o rezolvare sau un act important de care au nevoie în acest moment pentru a putea evolua mai departe. E o zi bună şi pentru cei care sunt în deplasare sau lucrează cu străinătatea.

Gemeni - au o zi bună în familie sau cu suportul familiei, rezolvă ceva pentru casă sau achiziţionează ceva pentru casă.

Rac - ziua aduce mulţumire şi succes, se pot întâlni cu o persoană care îi apreciază, îi laudă, îi susţine sau situaţiile care se creează le confirmă că au au dreptate şi acest lucru este o uşurare pentru ei.

Leu - vorbim de bani azi, care vin din munca lor, dar pot descoperi şi o altă activitate legată de ceea ce fac, care le poate spori finanţele.

Fecioară - sunt în mare formă azi, poate o mică victorie personală pe care o obţin, îşi depăşesc o limită, un complex, în tot cazul, au o zi de victorie şi sunt foarte mulţumite de ele.

Balanţă - pot avea o reuşită, în sensul că se ocupă de ceva ce le-a stat pe cap, obositor, sâcâitor, de care nimeni nu se ocupa şi, în final, reuşesc ele să rezolve treburile. Şi sănătatea cuiva poate fi în atenţia lor.

Scorpion - ziua aduce o relaţie foarte bună cu publicul, indiferent ce înseamnă acest lucru pentru fiecare Scorpion în parte, simt că ajung la ceilalţi atât ei, cât şi produsele lor, şi asta îi poate ajuta în muncă.

Săgetător - vorbesc de bani azi, bani din munca lor, vor să-şi respecte sarcinile foarte corect şi s-ar putea să atragă atenţia chiar şi şefilor, acolo unde sunt incorectitudini. Cumva, banii lor depind de asta, dacă văd la timp ce nu e bine.

Capricorn - ziua este aducătoare de mulţumire sufletească sau morală, fie pentru că sunt confirmaţi, li se dă dreptate sau reuşesc în ce şi-au propus. Şi un act bun astăzi se rezolvă.

Vărsător - sunt cumva orientaţi mai mult la nişte lucruri care s-au întâmplat, le înţeleg în altă cheie şi, dacă aveau o apăsare, o supărare, un resentiment, acesta dispare, se vindecă, se rezolvă. Poate chiar cineva îi bate pe umăr şi le spune "ştii, am greşit atunci".

Peşti - ziua duce faimă, socializare foarte bună, sunt în cercuri foarte înalte sau lângă persoane pe care le admiră şi au un cuvânt de spus. Sau poate chiar ei se gândesc la un proiect cu impact social şi ar fi minunat, pentru că au multe de făcut.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close