Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 24 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele primesc soluţii de Lună plină, Leii au parte de surprize

Horoscop 24 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele primesc soluţii de Lună plină, Leii au parte de surprize

Horoscop 24 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Este Lună plină la final de zi, aşa că toată ziua o parcurgem cu maximum de creştere lunară. Atenţie la informaţii, ciuliţi urechile, pentru că Universul ne vorbeşte!

Horoscop 24 iunie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele primesc soluţii de Lună plină, Leii au parte de surprize
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    24 Iun 2021   •   09:01

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 24 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii cântăresc mult adevărul, dacă ei au dreptate, cum ar fi mai bine să şi-o promoveze. Au nevoie de date, de mult tact şi de multă raţiune.

Horoscop 24 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, gândul le este la bani şi la avere, deci trebuie să şi-o protejeze. E bine să fie atenţi la actele care vizează banii lor, unde ar fi mai bine să-şi adăpostească banii.

Horoscop 24 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, relaţia personală este vizată de Luna plină astăzi, drepturile şi obligaţiile lor în relaţie.

Horoscop 24 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, vorbim de muncă, muncă multă ce trebuie făcută corect din punct de vedere juridic, aşa încât sunt cu ochii pe cei care greşesc, dar şi ei trebuie să corecteze greşelile, dacă le-au făcut.

Horoscop 24 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, Luna plină este fixată de axa sentimentelor, deci mai multă independenţă şi libertate în exprimarea sentimentelor. Pot fi curtaţi şi vor spune tranşant dacă acceptă sau nu.

Horoscop 24 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, poate se simt un pic mai nesigure, mai ales dacă primesc o ofertă, o funcţie mai înaltă, mai multe responsabilităţi sau au un proiect mai important. Analizează dacă să intre în acest proiect, dar până la urmă Luna plină spune că da.

Horoscop 24 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, este o zi care le invită să aibă mai mult tact şi spirit pedagogic, mai ales când trebuie să mobilizeze, să motiveze, să inspire pe cineva. Se ocupă mult de alte persoane şi îşi aleg cu grijă cuvintele.

Horoscop 24 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, ziua aduce interes financiar într-o problemă în care depind de alţii. Deci cumva banii lor trec printr-o colaborare, printr-un parteneriat sau au nevoie de o persoană anume pentru a putea une mâna pe bani.

Horoscop 24 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii pot fi surprinşi de reacţiile partenerului de viaţă sau a unei persoane cu care se întâlnesc azi, poate nu înţeleg de ce are aceste reacţii, dar dacă îşi analizează comportamentul din trecut, poate că vor înţelege mai multe.

Horoscop 24 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, Luna plină este marcată de sacrificiu, trebuie să facă pe placul cuiva, fie la muncă, fie în familie, pentru ca lucrurile să iasă bine sau pentru a ocroti, a da sentimentul că sunt acolo, alături de persoana respectivă.

Horoscop 24 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, prieteniile sunt sublinitate astăzi, sunt valoroase pentru ei, iar Vărsătorii, care au un simţ de independenţă foarte dezvoltat, spun lucrurilor pe nume.

Horoscop 24 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, autoritate şi autoritarism, trebuie să ştie în ce se bagă, dacă fac faţă unor sarcini sau nu şi să spună lucrul acesta cu multă sinceritate, pentru că vor veni şi alte oportunităţi.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close