Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 24 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Saturn retrograd, soluţii neaşteptate pentru Săgetători, rezultate şi veşti bune pentru Raci

Horoscop 24 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Saturn retrograd, soluţii neaşteptate pentru Săgetători, rezultate şi veşti bune pentru Raci

Horoscop 24 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Astăzi ne pasă mult ce gândesc ceilalţi despre noi sau cum le pică prezenţa noastră în viaţa lor.

Horoscop 24 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Saturn retrograd, soluţii neaşteptate pentru Săgetători, rezultate şi veşti bune pentru Raci
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    24 Mai 2021   •   08:21

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 24 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii, mai ales în prima parte a zilei, sunt foarte receptivi la sugestiile pe care le primesc de la cei din jur, dar de gândesc după-amiaza dacă pot să se adapteze la cerinţele celorlaţi.

Horoscop 24 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, mai ales la muncă, trebuie să ia aminte şi la felul în care ceilalţi aleg să lucreze sau cum le pică bine lucrul, în ce condiţii lucrează mai bine şi să se adapteze la nevoile celor din jur.

Horoscop 24 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii au o bună dispoziţie în prima parte a zilei, sunt creativi, iau lucrurile uşor. După-amiaza, îşi dau seama că nu aşa funcţionează mereu lucrurile, cu voie bună, ci mai trebuie să mai pună şi umărul la treabă şi pot face treburi grozave dacă se mobilizează.

Horoscop 24 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua poate aduce, mai ales în a doua jumătate a ei, rezultate bune şi, mai ales, veşti bune şi pe cale oficială. Se deschide o posibilitate să rezolve o problemă.

Horoscop 24 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, prima parte a zilei este mai ună, vehiculează veşti şi ajung la cifrele de care au nevoie. După-amiaza, trebuie să fie un pic mai atenţi la relaţiile apropiate cu membrii familiei, dar discuţiile sunt bune privind confortul şi investiţiile în casă.

Horoscop 24 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, în prima parte a zilei, gândul le e la bani şi bani din colaborare. Tot atunci ar fi bine să aibă discuţiile şi dialogurile necesare, nu seara. Atenţie la acte privind banii, atenţie dacă nu cumva contractul acela şi un paragraf care nu vă vizează.

Horoscop 24 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, preocupările sunt legate de muncă şi bani, sunt inspirate şi muncesc bine, şi ştiu să delege. Dacă nu pot face ceva sau ştiu că altcineva poate face mai bine, găsesc acea persoană.

Horoscop 24 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, este o zi foarte bună dacă se ghidează după intuiţie, ştiu să iasă din situaţii complicate, dacă nu dramatizează, şi simt cumva fluxul lucrurilor, adică găsesc soluţii la moment.

Horoscop 24 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, este o zi de discreţie, poate e mai bine să facă pe plac altora sau să nu se implice în activităţile care le displac, deci în tot cazul să nu genereze valuri în jurul lor. Au o zi bună şi pentru sănătate, cu soluţii neaşteptate.

Horoscop 24 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, ziua poate aduce preocupări privind viitorul, mai ales în a doua jumătate a zilei, în special în legătură cu un copil care poate veni cu tot felul de idei năstruşnice.

Horoscop 24 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, prima parte a zilei este bună sub aspect social şi e bine să aibă loc discuţiile până în prânz, pentru că se ajunge uşor la acord. Spre seară, se pot simţi copleşiţi de responsabilităţi.

Horoscop 24 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, un cadou sau un beneficiu din partea unei persoane, în prima parte a zilei. După-amiaza, mai ales cei care fac deplasări, drumuri lungi trebuie să fie un pic mai atenţi şi, de asemenea, atenţi la nişte bani care pot fi pierduţi prin acte.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close