Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 24 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii găsesc soluţii pe care alţii nu le văd, Peştii clarifică multe discuţii încurcate

Horoscop 24 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii găsesc soluţii pe care alţii nu le văd, Peştii clarifică multe discuţii încurcate

Horoscop 24 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Răbdarea ne este pusă la încercare astăzi şi e bine să ascultăm intuiţia sufletului şi deocamdată să stăm în banca noastră.

Horoscop 24 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii găsesc soluţii pe care alţii nu le văd, Peştii clarifică multe discuţii încurcate
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    24 Mai 2022   •   08:58

Horoscop 24 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 24 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii sunt foarte atenţi la ce se întâmplă în jur, dar nu acţionează încă. Zilele următoare aduc aspecte mai tonice.

Horoscop 24 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, poate că trag deja o concluzie în legătură cu o persoană sau cu interesele sale şi e bine că sunt clarificaţi în legătură cu asta şi ştiu pe mâna cui să meargă sau nu.

Horoscop 24 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua aduce autoritate, dar dacă vor să ia decizii foarte bune sau să corecteze nişte decizii greşite, au nevoie într-adevăr de curaj şi nu trebuie să-şi pună cenuşă în cap dacă au greşit, însă trebuie să aibă o atitudine morală.

Horoscop 24 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, ziua aduce şi în cazul lor discuţii şi poate li se solicită puterea de a ierta, de a înţelege, de a se pune în locul celuilalt.

Horoscop 24 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

La Lei, vorbim de o zi care poate aduce un dar, un cadou sau pot specula o situaţie în favoarea lor sau chiar talentele cuiva cu care lucrează, stimulând şi făcând persoana să dea mai mult.

Horoscop 24 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

La Fecioare, minunată zi din punct de vedere spiritual şi moral. Cu alte cuvinte, fac o excepţională impresie datorită faptului că nu se iau după alţii şi cântăresc lucrurile sau iau decizii şi se poziţionează într-un fel foarte corect faţă de oameni şi situaţii.

Horoscop 24 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele ajută mult sau sprijinul pe care îl pot oferi poate fi salvator pentru cineva. De asemenea, şi pentru sănătatea lor e o zi bună.

Horoscop 24 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Scorpionii sunt foarte sensibili şi foarte intuitivi astăzi, şi cu persoanele, şi cu treburile pe care le au de rezolvat. De aceea, pot găsi o soluţie pe care alţii nu o văd.

Horoscop 24 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Săgetătorii sunt discreţi, preocupaţi mai mult de ale lor, şi de sănătatea lor şi poate că au o intuiţie în legătură cu rostul vieţii lor, ce au de făcut de acum încolo.

Horoscop 24 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii pot purta discuţii de la suflet la suflet care pot fi foarte lămuritoare, clarificatoare, şi cu partenerul de viaţă, dar ţin legătura cu un proiect, astfel încât şi componenta sufletească să participe, nu doar calculele financiare.

Horoscop 24 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, bani astăzi şi se mobilizează să ceară poate onorarii mari sau să-şi cunoască foarte bine drepturile şi să le speculeze.

Horoscop 24 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, ziua aduce forţă, putere care nu este izvorâtă atât din cunostinţele lor şi experienţă, cât din sufletul lor. Ştiu exact cine sunt şi ce au de făcut şi lucrul acesta clarifică multe discuţii încurcate şi relaţii.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close